![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Większość moich prac można tutaj obejrzeć: http://tprojects.blog.onet.pl
komentujcie, i powiedzcie które się wam najbardziej podobają, a które najchętniej byście spłukali w wc ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
dla mnie hujnia
![]() na pewno rysujesz lepiej ode mnie ale nie bardzo mi sie podoba pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
Obejrzałeś wszystkie? Jakby co to dzięki za szczerość, uczę się dopiero :P
|
|
|
||||
|
||||
|
moze z 2 mi sie "podobaly" nie no niechcialem cie poddenerwowac ucz sie
powodzenia |
|
|
|||
|
|||
|
No chłopie ty się ucz rysować a nie za maszynke łap szczeże to są prace jak na plastyce w podstawówce
|
|
|
|||
|
|||
|
1grzesiu1 niczym mnie nie zdenerwowałeś
każdy może wyrażać swoją opinię... pontonss a Ty w ogóle pamiętasz kiedy byłeś w podstawówce? ;> |
|
|
||||
|
||||
|
Długa droga przed Tobą a co do spłukania to wszystkie... :/
|
|
|
|||
|
|||
|
orygami każdy może powiedzieć: "długa droga...", to jak się tak znasz to daj jakieś rady może... Jakby co to dodałem kolejne foty, na fotach dużo gorzej wychodzi niż w realu...
|
|
|
||||
|
||||
|
Rady? tu nie chodzi o rady tylko o trening jeśli chcesz dobrze rysować to niestety musisz dużo nad sobą pracować i jak najwięcej rysować. Na twoim miejscu nad tym bym się skupił. Natomiast tatuaże chmmmmm.... Na pewno na ten moment daj sobie spokój. Nie chodzi o Ciebie tylko o ludzi którym mógłbyś zrobić krzywdę. Jeśli wytrwasz i wykształcisz w sobie artystę (w ocenie innych) a rysunki będziesz robił świetne - wtedy ucz się tatuowania.
|
|
|
|||
|
|||
|
Wiem wiem, ale to temat o mojej nauce rysowania, a nie tatuowania... ale jeżeli uważasz że wszystkie są złe, to powiedz gdzie robię błędy... Jeżeli ty umiesz dużo lepiej (a na pewno tak jest) to ktoś Ci pewnie też mówił na początku co źle robiłeś, więc i Ty byś mógł powiedzieć co robię w którym miejscu źle, bo samym rysowaniem i rysowaniem i jeszcze raz rysowaniem, nic nie zdziałam. Co z tego że będę bez przerwy rysował, skoro nie będę wiedział czy jest już dobrze.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.