![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Elo zrobiłem sobie na nodze tatuaż zapłaciłem za niego około 300zł
Zrobiłem go w salonie w Koszalinie. Moglibyście ocenić ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Guru : 01-22-2008 o 20:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Ja mam na łydzie pumkę w tribalu po wewnętrznej stronie- w niedługim czasie zrobie sobie smoka po zewnątrznej- będzie git.
A co do wykonania- to juz jest wygojony tatuaż, tzn. juz bez strupków?xD ps. Za 300zł to w miare normalna cena jak za tribala |
|
|
|||
|
|||
|
Mam juz wygojony robiłem go wiosną. Co do strupów to nie miałem ani jednego
bo koleś co to robił mówił że przez pięć trzeba miać tatuaż zawinięty folią, taką od kanapek i co pare godzin zmieniać ją, nawilżać tatuaż chłodną wodą z mydłem i potem znowu założyć folię.A po tych pięciu dniach smarować tylko maścią Alantan. Może dlatego nie miałem strupów i pozostał ładny czarny kolor tatuażu. Na tym zdjęciu źle widać bo robiłem foto z telefonu PozdroTylko jest jedno ale... Troche cienie słabo widać ![]() A tak wyglądał tatuaż po 2-3 dniach ---> Tatoo po 3-2 dniach <--- Ostatnio edytowane przez Guru : 01-22-2008 o 16:53. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.