![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=haliboy;37205]to zle kolego nawet nie zdajesz sobie sprawy ile czasu potrzeba zeby robic jakies postepy
ja dziaram juz ponad 2 lata i w sumie mam bardzo duzo czasu, i calkowicie sie poswiecam tej sztuce czytam ksiazki sam rysuje, teraz postanowilem sobie ze nie bede kopiowal tylko sam bede tworzyl projekty autorkie ogladam prace innych najlepszych artystow studiuje ich prace, oczywiscie kazdy ma rozny poziom szybkosci rozwoju innym przychodzi szybko i latwo a innym to zajmie duzo wiecej czasu, staram sie motywowac ![]() Polecisz jakas ksiazke?? ![]() Ostatnio edytowane przez Outsider : 01-20-2012 o 16:08. |
|
|
||||
|
||||
|
kto robil dziarke? ja zaczolem teraz "15 blizn" bardzo polecam horrorek calkiem na luzie wciaga i dobry na rozbudowe wyobrazni a wczesniej czytalem tylko ksiazki o sztuce rozmowy i komunikowania sie i rozwiazywalem lamiglowki wlasnie dotyczace tworczego myslenia no ale niedawno zaczolem w sume z ksiazkami i to dopiero poczatek
![]()
|
||||
|
||||
|
Ja jeszcze troche ich mam
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.