![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam . nie dawno wykonałem koleżance taki tatuaż proszę o ocenę .
Wiem że są nie do ciągnięcia i w paru miejscach jest nie symetrycznie ale okażcie wyrozumiałość to mój pierwszy raz a nie jest proste zrobić tatuaż z odbiciem lustrzanym . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e46a935fe.html A to moja następna praca , lecz to była poprawka po kimś , tatuaż był wyblaknięty nie do końca wypełniony Tribal był bardzo krzywy . po mojej przeróbce wygląda to tak jak na zdjęciu wyprostowałem i wypełniłem co się dało . pytanie brzmi czy można coś z tym jeszcze zrobić żeby wyglądało dobrze ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...0dfed7d3f.html Ostatnio edytowane przez wujek116 : 11-24-2009 o 20:38. |
|
|
|||
|
|||
|
no to pierwsze to mogles zrobic symetrycznie trzeba bylo wszystko na jednej kalce zrobic, i mogles powyciagac troche linie zeby byly bardziej ostre.
Co do drugiej pracy to 1. luk jest zagiety lekko i wyglada krzywo 2. mogles wyciagnac bardziej w dol i zaokraglic 3.linie mogles wyciagnac wyzej zeby bylo symetrycznie do tej dolnej 4.tez wyciagnac w dol 5. nie widze do konca co tam jest ale tez nie wyglada najlepiej 6. za cienko troche zrobione I jeszcze jedna uwaga wszystkie konce bardziej zaostrz, jako poczatkujacy po wypelnieniu zaloz np 3rl i powyciagaj wszystkie konce A no i w te puste miejsca a jest ich duzo mozesz wrzucic cien |
|
|
||||
|
||||
|
uwazam tak jak poprzednik, ze w puste miejsca cienie moga fajnie wygladac.
Jak na poczatkujacego to wydaje sie ladnie wypelnione. Ja tez jestem poczatkujacy i jeszcze jestem na etapie poszukiwan metody dobrego wepelniania. Jaka koncowka wypelniales jeslli moge spytac? |
|
|
||||
|
||||
|
próbowałem wieloma igłami od F poprzez M2 ale najlepiej moim zdaniem jest 7-9 RS
choć powiem że to zależy od tego jak się ustawi maszynę i oczywiście od skóry . Ostatnio edytowane przez wujek116 : 11-25-2009 o 11:01. |
|
|
|||
|
|||
|
to ty wypelniasz rl ??
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie sory pomyliłem się bo szybko pisałem ale już to poprawiłem RS .
|
|
|
||||
|
||||
|
Jak tylko się wygoi ten smok to zrobię poprawkę tak jak mówiłeś ale też myślałem nad tym aby dodać trochę koloru np , niebieski , co o tym sadzicie . dodam że tego smoka ktoś robił sobie jakaś kiepska samoróbką i strasznie zaorał skórę przez co powstała bardzo gruba i twarda blizna . ciężko było cokolwiek z tym zrobić ale i tak teraz to wygląda o niebo lepiej niż wcześniej .
Na dodatek ta osoba prosiła żebym tylko poprawił po tym samym co już było robione nie mogłem nic dodać od siebie bo nie pozwolił . Ostatnio edytowane przez wujek116 : 11-25-2009 o 11:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tylko co tu oceniać to nie wiem
![]() Dziwny tytuł w odniesieniu do dyskusji, ale to już norma ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Na samym poczatku watku masz zdjecia dwuch prac jeśli możesz to oceń ja to wyglada twoim zdaniem
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.