![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
3 tygodnie i sa strupki ? lepiej.... smaruj minimum 3 razy dziennie mascia jaka on Ci poradzil albo alantanem...
powinien Ci sie zagoic w 10 dni... |
|
|
|||
|
|||
|
To znaczy mysle ze to sa strupki. W paru miejscach mam tak jak by lekko wypulke i lekko zmarszczone
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie wiesz jak wygląda strupek? No weź przestań.
Poza tym świeży tatuaż smarujemy alantanem lub bepanthenem a nie tribiotikiem. |
|
|
|||
|
|||
|
W dodatku ponad tydzien temu wyskoczylo mi pare syfkow i od tego czasu sie trzymaja.
Ostatnio edytowane przez Doggisode : 04-25-2012 o 20:37. |
|
|
|||
|
|||
|
na tym zdjeciu wyglada na zagojony i nie widac zadnych jak to nazwales 'syfkow'....
poczekaj pare tygodni i poszukaj dobrego studia i tatuazsyty do poprawy bo wstyd nosic takie gowno tylko sie nie obrazaj ze tak mowie ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Na zdjeciu moze i nie widac ale sa na tatuazu i kolo niego. Tu nie ma sie o co obrazac ; ). Pozdrawiam
|
|
|
||||
|
||||
|
chlopak wez sie juz nie podniecaj tym tatoo
idz to popraw albo utnij reke ![]() pozdro |
|
|
|||
|
|||
|
Z gówna bata nie ukręcisz , popraw ten badziew i będzie po sprawie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Temat do zamkniecia
Ostatnio edytowane przez Doggisode : 04-25-2012 o 20:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Ja już nawet nie będę komentował.
Co mam napisać ? Nie widać różnicy jak dla mnie : / przestań męczyć tą dziare zacznij zbierać kasę. ![]() Rozumiesz różnice ? Czy nie ? Ostatnio edytowane przez church : 02-14-2012 o 13:46. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.