Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-02-2011, 17:32
haliboy's Avatar
haliboy haliboy jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

to dziwne bo myslalem ze nikt sie nie chwali niedokonczonymi pracami a tymbardziej tak prataczonymi no dobrze ci radzimy jesli rysujesz caly czas to pochwal sie czyms a wtedy ci powiemy wiecej czy sie nadajesz lub nie i w ktorym miejscu stoisz
Stary 01-02-2011, 21:42
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Cytat:
Napisał church Zobacz post
Jakie Rady? Jedyną radą jakom od was dostałem To żebym Rysował dziękuję za Poradę
Dla mnie rada jest Wytłumaczenie mi czegoś Łopatologicznie
A wy radzicie odłóż maszynkę weź se porysuj, no ok robię to cały czas.

Nikt za pomocą tego forum nie nauczy Cię tatuować.

Jeśli widzicie błędy wytknijcie mi palcem albo jeszcze lepiej czerwonymi liniami na moich zdjęciach i będzie git.

Drugie zdjęcie które zamieściłeś do oceny musiałoby być całe czerwone... gdyż nie zawiera nawet jednego elementu składającego się na tatuaż który wykonałbyś poprawnie
było już pisane że spaprałeś całkowicie kontur , cienie nie istnieją , więc co można Ci jeszcze napisać

Moje podejście jest Dobre jeżeli ktoś chce taki wzór to co ja będę się kłócił i dyskutował o jego guście.
Ja porostu działam jak ksero albo drukarka dostaje wzór i staram się go przenieść jak najwierniej umiem.

Twoje podejście do tatuowania jest bardzo bardzo nietrafione. Jako osoba która uważa że dobrze rysuje ( wnoszę to po Twoich wcześniejszych wypowiedziach) ma jakiś tam zmysł i wyczucie gustu. Skoro podejmujesz się wykonać na czyimś ciele coś co prawdopodobnie pozostanie do końca jego życia , to musisz brać za to pełną odpowiedzialność . Osobom ( może nie mającym do końca tej świadomości) chcącym dokonać na swoim ciele poprzez zły wybór motywu, swego rodzaju samogwałtu odradzić , doradzić bądź przerobić lub stworzyć zupełnie nowy. W przeciwnym razie współuczestniczysz w krzywdzeniu ...i tyle

Aha jeżeli mogę przerwać tatuowanie w połowie jeżeli to nie przeszkadza mojej klientce? to dlaczego mam nie wrócić do niego po tygodniu jak się wszystko zagoi ?
A po tym wpisie stwierdzam że jesteś zielony jak UFOK Z MARSA.... w jaki sposób chcesz wykonać drugą sesję w tydzień po pierwszej ??????????
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-03-2011, 10:52
haliboy's Avatar
Administrator

Domyślnie

koles wez naprawde odluz machine na bok my nie chcemy ci tu jechac tylko przemuwic do razsadku za wczesnie zlapales za maszynke...
Stary 01-16-2011, 16:40
church church jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-16-2011, 17:31
boro's Avatar
boro boro jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Jelenia Góra
Domyślnie

zostaw maszynkę w spokoju..... rozlewasz tusz pod skórą, nic nie jest równe, a cienie... to praktycznie nie istnieją......

zainwestuj w : http://allegro.pl/m-m-tatuaz-brokato...396761548.html

dobre chęci to nie wszystko, trzeba mieć jeszcze skilla w rączkach i pojęcie o "przynajmniej"podstawach rysunku

Ostatnio edytowane przez boro : 01-16-2011 o 17:38.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-17-2011, 09:33
haliboy's Avatar
Administrator

Domyślnie

ja bym jeszcze dodal nierowne rozmieszenie farby jesli chodzi o te gwiazdki w kolorze
Stary 01-17-2011, 10:12
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

nikt nie jest nieomylny , i popełnia błędy , ważne jest to żeby się na nich uczyć i ich potem nie powielać. Ty w Twojej pracy również się ich nie ustrzegłeś.
Jeżeli mógłbym coś wytknąć to na pierwszy rzut oka wbiłeś pigment na kilka różnych głębokości ( często zbyt głęboko) przez co rozlał się i wygląda w miejscami jak siniak.
Nie zachowałeś podstawowej zasady jednego źródła światła , przez co cienie są chaotyczne i z tzw. dupy . pozaciemniałeś coś tam ...i tyle.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-17-2011, 14:05
church church jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Ogólnie jeżeli chodzi o Cienie a dokładnie ich brak to wiem, Rozumiem, jeśli chodzi o pigment i rożne głębokości to Weście pod uwagę że jest to Poprawiane po całości grubsza igła w krótkim czasie jak się zagoi to zrobię jeszcze raz Foto. Dziękuje za info Dalej będę okaleczał ludzi aż końcu się nauczę pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-17-2011, 16:46
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał church Zobacz post
Weście
Jak widać nie tylko z tatuowaniem masz problemy.

Cytat:
Dalej będę okaleczał ludzi aż końcu się nauczę pozdro
Siebie, siebie okaleczaj a nie innych.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-17-2011, 17:08
boro's Avatar
boro boro jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Jelenia Góra
Domyślnie

a niech okalecza, jeszcze 2-3 osoby i sobie taka renome narobi ze nikt nawet za dopłątą nie przyjdzie na buraczka
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania