![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
aż muszę drugi raz napisać ała!!!! Tragedia!!!!!!.... w ogóle się nie przykładasz do tego co robisz a to cholernie widać, fatalne wykonanie ze strony technicznej chyba dzieci w podstawówce lepiej by to wykonały... i trzeba covery cholerne robić;/
sorry ale widać że masz olbrzymie problemy z wykonaniem nawet banalnego łuku, odłóż maszynki i to na dość długo, zajmij się na razie rysowaniem |
|
|
|||
|
|||
|
Tragedia pod względem Wzór czy co? Cienie<brak>
Kolor ? Piszecie tragedia nie równo Może jakieś porady? Niestety będę Płodził więcej tych tragedii Aż mi w końcu napiszecie Coś co może mi pomóc.haha przepraszam ze krzywdzę Ludzi Jestem nie odpowiedzialny wstydzę Się ![]() Ale Świnek własnych nie posiadam mam liczna za To rodzinę i chętnie mi pomagają podkładając się pod moją maszynkę, robią dużo więcej dla mojego rozwoju niż wy. Jak Wiadomo Praktyka czyni mistrza Z każda Godzina przy Maszynce Idzie mi to Sprawniej i lepiej, Aha nie bójcie się nie jestem Egoistą Siebie też krzywdzę. To tak jak z moja nauka jazdy na snowboardzie pierwszy sezon bolał musiałem leczyć rany Drugi już umiałem Co nieco A 3 To Zjazdy z Gracją i finezja.<Dygresja>{Czyli Wtrącenie} Tak więc porady więcej rysuj ołówkiem są bezcelowe Bo Techniki Tatuowania a ołówek są Całkiem inne Ołówka jak wiadomo nie wbija się w skórę. Chyba Ze zamiast igły wsadzę w maszynkę ołówek i Będę se bzyczał jak będę rysował wtedy faktycznie Wyrobie bardziej nadgarstek. Ogólnie Estetyka i Dokładność, dorzucił bym jeszcze Cierpliwość i dokładność na koniec Konsekwencja w dążeniu do celu. |
|
|
|||
|
|||
|
Ostatnio edytowane przez church : 12-31-2010 o 13:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie obruszaj się i nie denerwuj.
Opublikowałeś swoje prace i chciałeś usłyszeć o nich opinię. Jest słabo i tyle. Czy z ewentualnych rad i uwag skorzystasz , to już Twoja sprawa. Od siebie mogę dodać że praca ( którą ty nazywasz bezsensową) z ołówkiem nie ma na celu nauczenia Cię tatuowania lecz RYSOWANIA i tworzenia czegoś. Jak chcesz coś stworzyć maszynką i igłą skoro nie potrafisz tego wykonać ołówkiem na papierze. Piszesz że tylko praktyka z maszynką w ręku , jest w stanie Cię czegoś nauczyć... owszem pod względem technicznym ( prosta linia ) może i tak ...ale tatuaż to nie tylko proste linie , ograniczył byś się wtedy tylko do takich napisów jakie zamieściłeś wcześniej. |
|
|
||||
|
||||
|
jak zobaczylem ten pierwszy napis to nie spodziewalem sie ze wrzucisz potem taki shit jak to mozliwe ze przy tym napoisie kontur jest prosty a w tej drugiej z kwiatkami i z tymi zawijasami jest juz totalne dno? jesli uwazasz ze trenowanie rysunku ci nie pomoze w tatuazu to daleko nie zajdziesz , rysunek idzie w parze z tatuowaniem wiec tak jak potrafisz rysowac tak samo bedziesz tatuowal (lub przynajmniej cos kolo tego bo wiadomo ze machina trudniej jest) , napisales tez ze techniki tatuowania a rysowania sa inne coz poza tym ze sie kujesz igla i musisz sie odpowiednio nakluwac, to jest to samo przynajmniej ja mam tak to opanowane ze takimi samymi ruchami tworze cienie przy rysunku jak i tatuazu jesli wiesz o co mi chodzi, a co jesli klient nie ma wzoru tylko ma wizje ktora musisz narysowac to jak to wtedy wydziarasz jak nie bedziesz potrafil rysowac? i takie gadki typu nie mialem czasu dokonczyc jak przy drugiej focie uwazam za debilne z tego wgledu ze tatuaz ktory wykonasz przedstawia ciebie i to jak potrafisz tatuowac , jesli ktos takie cos zboaczy to za cholere do ciebie nie przyjdzie , przy kazdej pracy musisz dawac z siebie wszystko zrobic to jak najlepiej nawet jesli przewidywany czas pracy to 2 godz a naprawde zejdzie ci 4 pomsl o tym rozsadnie
Success is my only motherfuckin option Ostatnio edytowane przez haliboy : 01-01-2011 o 22:02. |
|
|
||||
|
||||
|
dokladnie po pierwszym zdjeciu rowniez jestem zawiedziony pozostalymi ten pierwszy niezle wyglada reszta wyglada jak wyglada
jak masz duza rodzine do tego sa jebnieci to sie ciesz bedziesz mial na kim potrenowac ( jak mialem kilkanascie lat to moj kolega na kolegach tak trenowal wydziaral kilku niczego sie nie nauczyl a chlopaki do dzisiaj z burakami chodza ) |
|
|
||||
|
||||
|
tez mam takich kumpli to zaczynali dziarac i na zaczynaniu sie konczylo
![]()
|
|||
|
|||
|
Czasami słuszność sprawy wymaga krwi i ofiar.
|
|
|
||||
|
||||
|
tak ale jak sie tego naprawde chce ja tez tak mialem byle tylko podziarac ale glownie skupialem sie na rysunku a po postach widac jakie koles ma podejscie jak i do klienta jak i do samej sztuki tatuowania zamiast przyjmowac rady to sie kluci ze po co mu rysunek coz jego sprawa
|
|||
|
|||
|
Jakie Rady? Jedyną radą jakom od was dostałem To żebym Rysował dziękuję za Poradę
Dla mnie rada jest Wytłumaczenie mi czegoś Łopatologicznie A wy radzicie odłóż maszynkę weź se porysuj, no ok robię to cały czas. Jeśli widzicie błędy wytknijcie mi palcem albo jeszcze lepiej czerwonymi liniami na moich zdjęciach i będzie git. Moje podejście jest Dobre jeżeli ktoś chce taki wzór to co ja będę się kłócił i dyskutował o jego guście. Ja porostu działam jak ksero albo drukarka dostaje wzór i staram się go przenieść jak najwierniej umiem. Aha jeżeli mogę przerwać tatuowanie w połowie jeżeli to nie przeszkadza mojej klientce? to dlaczego mam nie wrócić do niego po tygodniu jak się wszystko zagoi ? |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.