![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
![]() Prosze o konstruktywna krytyke |
|
|
|||
|
|||
|
Liverpool czy Celtic? ;D
|
||||
|
||||
|
Kreski proste. Wiec ok. Po za tym to malo ciekawe i puste.
|
|
|
|||
|
|||
|
A niewiem co za Czcionka
Wzor juz byl przygotowany ja mialem przeniesc tylko, musicie wziasc pod uwage ze to moj w sumie 4 tatuaz ![]() Tatuazami zajmuje sie od hym tygodnia :P Wole cos w terminie puzniejszym dozucic Cienie czy cus, niz bez przemyslenia cos na pale odwalic. |
|
|
||||
|
||||
|
Napis jak napis, coś w nim, brakuje. Pusty nieco.
Ja proponuję na przyszłość skorzystać ze słownika niż bez przemyślenia coś na pale odwalić ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Napis, jak napis. Modne teraz są.
![]() Treśc, jak treść, ważne, ze po angielsku, bo polszczyzna od lat nie modna.... ![]() Wykonanie- staranne, prawidłowe. Jedno do czego moge sieprzyczepic, to, ze r wygląda tak samo jak v, ale to może taka czcionka (wiem, jak wygląda francuskie r i to pewnie o nie chodziło, ale jest ciut inne w połączeniu z e powinno mniej spadać) |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
kontur .... leży na łopatkach ... nierówny , niedokładny a w pewnych miejscach nawet rozdwojony .
Cienie nie istnieją ... przez co formy przestrzennej brak jak i samej kompozycji brak więc oceniać nie ma czego. moim zdaniem klapa .... myślę że tego typu prace powinieneś odłożyć na trochę później i sporo poćwiczyć z ołówkiem. rysunek m, rysunek i jeszcze raz rysunek. To tylko taka rada |
|
|
|||
|
|||
|
No no Cwicze na ludziach :P Fakt ten wyzej lipa nie bylo czasu na dopieszczenie Cienie w innym terminie jak mialem je zrobic Jak mi nie dano Dokonczyc Hehe ALe dziekuje za Konstruktywna Krytyke :*
![]() A co Z tym Cio powiecie ? |
|
|
||||
|
||||
|
ała........ dla mnie tragedia
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.