![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
witam dziewczeta
![]() poniewaz tak jak wielu z was (mysle o stalych uzytkownikach choc niekoniecznie) lubie to forum chociaz moze i momentami jest hujowe chcialbym wniesc cos wiecej tutaj tak samo jak i wy zakladam temat piszcie co powinno sie znalesc tutaj co chcesie zmienic wogole o wszystkim![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pierwsza rzecz o jakiej myslalem mianowicie chcialbym w kategori wzory tatuazy zrobic cos na zasadzie ciekawych artykulow na temat roznych rodzai tatoo np. japonskie, maori, tribal, kolorowe ....etc mozna to przykleic napiszcie cos ciekawego
|
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Grześ dostał dostał dzisiaj range Administatora - Gratulacje, mamy nadzieje, ze będzie dbał o forum należycie. |
|
|
||||
|
||||
|
siemanko z racji tego ze nie mam duzo czasu i wkurwia mnie na maksa te boty na forum a wlasciciel strony raczej nie poprawi tego bledu ........... wiec trzeba codziennie kasowac kilkanascie hujowych postow
z racji tego ze nie wiem czy wojtas i pinhead raczej tez zadko zagladaja na forum shtojer raczej wogole owieczka daje rade jak najbardziej mnie w kazdym razie tez w wakacje nie bedzieoglaszam nabor na moderatora kto chetny pisac ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Chyba najczęściej forum odwiedzają:
- YvonneS - haretattoo i to by było na tyle ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja caly czas usowam spam. To ze sie nie udzielam to nie znaczy ze mnie nie ma
Ale tego spamu jest w chuj i jeszcze troche. |
|
|
||||
|
||||
|
przejebane te spamy wkurwia mnie to strasznie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Znowu jakis zmasowany atak. A byl przez chwile spokoj.
|
|
|
||||
|
||||
|
siemano
kasuje ktos z was te spamy czy w huja walicie ja to przez wakacje mam duzo roboty moze damy komus opcje moderatora kto chce kto tu zaglada najczesciej ??![]() pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
ja mam caly czas dostep do neta nawet pracy ale nie wiem czy umialbym byc moderatorem hehe czas mam w sumie chyba ze tatuuje
a co do wad forum to tez dolaczam sie do spamu to jest masakra powino byc przy rejestracji wiecej opcji zeby nie mogly sie rejestrowac te maszyny do spamowania to nie bedzie spamu a pozatym to to lipa z tym ze 2 razy trzeba sie logowac na serwisie i na forum oraz sa czeste problemy w ladowaniu zdjec ja np juz nie moge do swojej galeri dodac nic a jest tam moze 20 przerobionych na maly format fot jak cos jeszcze wymysle to napisze;p
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.