Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-21-2009, 19:26
tiger.lilly's Avatar
tiger.lilly tiger.lilly jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie :)

W moim przypadku to nie była reakcja na tatuaż, tylko żart przed jego zrobieniem: to był "mój pierwszy raz" i nikt z moich znajomych nie miał tatuażu wewnątrz nadgarstka, żeby opowiedzieć mi o wrażeniach. Na żadne forum nie zajrzałam. Siedziałam w studiu, ze wzorkiem odbitym na łapie, cała drżąca. Chłopak, który mnie dziarał, przygotowywał maszynkę, a "Szef wszystkich Szefów" :P kręcił się obok. Obrócił na mnie swoje mroczne lico i powiedział "nadgarstek? uuu." - zbladłam i wyjąkałam tylko "a co" na co on "całe ciało jechałem na żywca i nie było problemów, ale przy nadgarstku pozwijałem się z bólu". Na szczęście roześmiał się, zanim zjechałam z fotela
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2009, 09:48
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Przecież to oczywiste, ze w miejscach gdzie praktycznie nie ma mięśni i skora jest delikatna, wykonanie tatuażu musi boleć.
Nadgarstek to nic, stopa to jest dopiero wyzwanie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2009, 10:20
tiger.lilly's Avatar
tiger.lilly tiger.lilly jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

ale nie miałam co do skali tego bólu, który miał nastąpić, żadnego porównania. I wcale bardzo nie bolało
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2009, 10:28
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Ból jest charakterystyczny dlatego nie da się go precyzyjnie określić dopóki się samemu nie przekona.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2009, 10:43
kasik:)'s Avatar
kasik:) kasik:) jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Gorzów Wlkp
Domyślnie

jedyny tekst jaki mnie rozwalił..to gdy koleżanka spytała sie czy wiem co oznacza mój tatuaż i jak chcem to jej chińscy koledzy mogą mi go przetłumaczyć
myślałam ze w tym momencie zejde na zawał
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2009, 14:22
gangbang gangbang jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

ja mam problemy juz od dawien dawna z jednym ta2em.za malolata zrobilem sobie giembe taka straszna na barku ,cos niby wampir podczas ataku kurczycy.wtedy jeszcze sam nie tatulowalem i nie kumalem za zbytnio calego procesu.po skonczeniu go i wygojeniu okazalo sie ze jakims mega dziwnym sposobem zacza zyc wlasnym zycie i zmieniac sie hehe(to tusz gdzies znikl to sie rozlal itp) no i koncowy efekt byl taki ze mialem morde jakiegos starego lumpa a nie wampira.krew mnie zalewala jak sie mnie pytali czemu se zrobilem morde dziada.
po paru latach postanowilem cos z tym zrobic poznalem goscia z 12 letnim starzem i podobno specem no i ze lubie dzaponce to przerobi mi go na samuraja...............no i zacza robic....od reki po podobno mega rysownik byl................masakra co odpierdolil.
polaczenie samuraja,kask jak u motocyklisty orzeszek rogi jak jakis wiking normalnie .....taki wimurajoklista w pizdu.troche wstyd na plaze teraz chodzic ale teraz jak pracuje w studiu to mam nadzieje ze cos z tym zrobie.profesjonalnie.koles poplyna na na gruba mamone w ramach przeprosin ale wimurajocyklon zostal.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2009, 16:28
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

buehehehehehe
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-14-2009, 16:04
Red's Avatar
Red Red jest nieaktywny
Poczatkujacy

Miasto: Letterkenny Irlandia
Domyślnie

mnie szczerze mówiąc średnio interesuje co kto powie na temat mojego tatuazu.pewnie, ze opinie bywaja rozne, bo kazdy inaczej podchodzi do tematu.do tej pory bardziej sie czepiali kolczyka w karku..daaawno temu sie zagoil a ludzie wciaz pytaja czy mnie to boli
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania