![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
W moim przypadku to nie była reakcja na tatuaż, tylko żart przed jego zrobieniem: to był "mój pierwszy raz"
i nikt z moich znajomych nie miał tatuażu wewnątrz nadgarstka, żeby opowiedzieć mi o wrażeniach. Na żadne forum nie zajrzałam. Siedziałam w studiu, ze wzorkiem odbitym na łapie, cała drżąca. Chłopak, który mnie dziarał, przygotowywał maszynkę, a "Szef wszystkich Szefów" :P kręcił się obok. Obrócił na mnie swoje mroczne lico i powiedział "nadgarstek? uuu." - zbladłam i wyjąkałam tylko "a co" na co on "całe ciało jechałem na żywca i nie było problemów, ale przy nadgarstku pozwijałem się z bólu". Na szczęście roześmiał się, zanim zjechałam z fotela ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Przecież to oczywiste, ze w miejscach gdzie praktycznie nie ma mięśni i skora jest delikatna, wykonanie tatuażu musi boleć.
Nadgarstek to nic, stopa to jest dopiero wyzwanie. |
|
|
||||
|
||||
|
ale nie miałam co do skali tego bólu, który miał nastąpić, żadnego porównania. I wcale bardzo nie bolało
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ból jest charakterystyczny dlatego nie da się go precyzyjnie określić dopóki się samemu nie przekona.
|
|
|
||||
|
||||
|
jedyny tekst jaki mnie rozwalił..to gdy koleżanka spytała sie czy wiem co oznacza mój tatuaż i jak chcem to jej chińscy koledzy mogą mi go przetłumaczyć
![]() ![]() myślałam ze w tym momencie zejde na zawał ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ja mam problemy juz od dawien dawna z jednym ta2em.za malolata zrobilem sobie giembe taka straszna na barku ,cos niby wampir podczas ataku kurczycy.wtedy jeszcze sam nie tatulowalem i nie kumalem za zbytnio calego procesu.po skonczeniu go i wygojeniu okazalo sie ze jakims mega dziwnym sposobem zacza zyc wlasnym zycie i zmieniac sie hehe(to tusz gdzies znikl to sie rozlal itp) no i koncowy efekt byl taki ze mialem morde jakiegos starego lumpa a nie wampira.krew mnie zalewala jak sie mnie pytali czemu se zrobilem morde dziada.
po paru latach postanowilem cos z tym zrobic poznalem goscia z 12 letnim starzem i podobno specem no i ze lubie dzaponce to przerobi mi go na samuraja...............no i zacza robic....od reki po podobno mega rysownik byl................masakra co odpierdolil. polaczenie samuraja,kask jak u motocyklisty orzeszek rogi jak jakis wiking normalnie .....taki wimurajoklista w pizdu.troche wstyd na plaze teraz chodzic ale teraz jak pracuje w studiu to mam nadzieje ze cos z tym zrobie.profesjonalnie.koles poplyna na na gruba mamone w ramach przeprosin ale wimurajocyklon zostal. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
buehehehehehe
|
|
|
||||
|
||||
|
mnie szczerze mówiąc średnio interesuje co kto powie na temat mojego tatuazu.pewnie, ze opinie bywaja rozne, bo kazdy inaczej podchodzi do tematu.do tej pory bardziej sie czepiali kolczyka w karku..daaawno temu sie zagoil a ludzie wciaz pytaja czy mnie to boli
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.