![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Siema, mam na imie Adam, pierwszy raz tatuaz zrobilem sobie dwa tygodnie temu.
oto on: ![]() Chciałem podziękować studiu graff Mieszkam niedaleko krakowa, interesuje sie muzyka oraz prozą. |
|
|
||||
|
||||
|
"To" miales wykonane w studio ?! :O Nie chce Cie zmartwic... ale skora jest zaorana i przeswit juz jest, to nie wypowiadam sie po wygojeniu co bedzie... kontur nie stabilny i na szybko wykonany. Prosze Cie wroc do tego studia, niech Ci to naprawia albo zamknij im biznes...
|
|
|
||||
|
||||
|
"To" wykonali Ci w studio ?! :O Nie chce Cie martwic, ale skore masz zaorana, przeswit juz widac to nie chce sie wypowiadac co bedzie po wygojeniu oraz kontur jest nie stabily i nie staranny... Idz do tego "studia" niech Ci to poprawia, albo oddadza pieniadze i niech zamkna biznes bo to wyglada na wykonanie strunowka, albo kogos kto dopiero zaczyna :/
|
|
|
||||
|
||||
|
Faktycznie nie najlepiej to wygląda...
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() Osobiście mamz amiar "to" jeszcze rozwinąc ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
To jego obowiazek poprawic to za free.Ciesze sie ze rozwazasz rozwinięcie ta2 bo jak narazie to to co masz nic nie przedstawia.Przynajmniej ja tak mysle
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
wiec chciałem coś co bedzie mozna ew potem ukryć lub rozbudować. |
|
|
||||
|
||||
|
Jezeli odgornie Ci powiedzial ze po wygojeniu masz wpasc zeby usunac przestwic to chyba cos nie tak z nim... Pozatym ja bym osobiscie olal ta poprawke za darmo i poszedl gdzie indziej... =/
|
|
|
|||
|
|||
|
zgadzam sie z przedmowcami... daruj sobie to studio... idz do innego i koniecznie rozbuduj
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jezu chryste
przepraszam ale co to jest strasznie mnie to ciekawi co to ku...wa przedstawia naprawde jestem ciekaw jestem pozdrawiam |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.