![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Siema.
Wiem ze tatuowanie taka maszynko jest niebezpieczne. Chciałbym sam zrobić sobie maszynkę do tatuażu. Prosiłbym was żebyście pomogli mi ja skonstruować, najlepiej jak w odpowiedziach byście pisali :. 1. Co potrzebne by zrobić taką maszynkę. 2. Instrukcję jak ją złożyć. Z góry dziękuje za waszą pomoc. PROSZĘ POMÓŻCIE ! POZDRAWIAM SWORDEN ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
koles jest 21 wiek nie zyjemy w czasach komuny jak chcesz sobie pobabrac to kup sobiejakiegos shita z allegro bedzie to lepsze niz samorobka
|
|||
|
|||
|
nie pytałem sie cktory jest wiek tylko czy ktoś zna może jakis przepis na zmontowanie takiej maszynki ... ;/
|
|
|
|||
|
|||
|
specjalnie dla ciebie sworden
1 zdjęcie poglądowe żebyś zapoznał się z budową maszynki ![]() 2 Projekt zrobiłam specjalnie dla ciebie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jak chcesz zmontować maszynę nie znając "ABC" i jeśli masz zamiar jeszcze nią dziabać to niech Ci bozia ręce upierdoli!!
A jeśli taka konstrukcja ma mieć cel tylko i wyłącznie do poznania działania urządzenia, jako "ozdoba domowej kolekcji" to się pochwal krok po kroku z konstrukcji ![]() - najłatwiej będzie Ci wykonać maszynę rotacyjną - maszynka na cewkach to wyższa szkoła cięcia drutu |
|
|
||||
|
||||
|
jak kolega wyzej napisal,nie bierz sie za dziaranie!bo twoja znajomosc pojecia jest znikoma!ale fakt ze maszynka na elektomagnesach (cewkach) to wyzsza szkola jazdy i raczej dla ciebie zbyt trudna do skonstruowania,maszynka rotacyjna wlasnej roboty pracowlem naprawde dlugo,do czego wstyd mi sie przyznac
ale mialem ja juz tak rozwiazana ze stosowalem normalne dzioby i igly,wiec byla bezpieczna!!bo takie co struna oparta na guziku jako mimosrod przechodzi przez np.dlugopis to sobie daruj,wazne jest zdrowie!!!moze jak znajde czas to ci wrzuce rysunek,ale na necie znajdziesz duzo przepisow na rotacyjne maszynki,popatrz i zrozum zasade dzialania a wtedy moze sam jak ja niegdys cos konkretnego skonstruujesz........pozdr. ps.tylko nie dziaraj ![]() ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.