![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Z jednym wyjątkiem, wszyscy wiemy, że za kilka lat ten tatuaż będzie już mało "wyjebany" , śmieszny a nawet kłopotliwy bo tak naprawdę nie oznacza nic, poza tym, że komuś okres buntu przesunął się kilka lat do przodu.
Nawet nie przyjrzałam się czy chociaż dobrze jest zrobiony, tak czy inaczej straszny kwas takie coś sobie zrobić i pokazywać. |
|
|
||||
|
||||
|
Szanuje Twoje zdanie. Ale nie życzę sobie żebyś mnie obrażała bo ja w swoich postach ani razu mam nadzieje nie zamieściłam nic co mogłoby urazić Twoją osobę, w przeciwieństwie do Ciebie. Nie znasz mnie możesz tylko DOMYŚLAĆ się co mną kierowało do zrobienia takiego tatuażu i co będzie z nim potem,tylko czasem w takich pochopnych osądach można się bardzo pomylić. Nikt nie powinien ludzi traktować z góry,patrzeć na nich pod kątem siebie bo każdy jest inny.
Do wcześniejszego postu: Nie obracam się w kulturze dzieci JP, nie kojarzę tego napisu z "firmą", i takim stylem życia. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Poza tym wcale cię nie obrażam, ale wybacz, taki napis kojarzy mi się tylko z patologią i dziecinadą, więc skoro świadomie zdecydowałaś się na takie coś to raczej zdajesz sobie sprawę, że będziesz wzbudzać ogólne obrzydzenie lub nawet zgorszenie eksponując owe dzieło. Wielu ludzi ma wyjebane na wiele spraw jednak dorośli wcale nie muszą tego obwieszczać wszem i wobec a dzieci tatuują sobie jp, hwdp z błędem czy inne bzdety uważając, ze to takie "dojrzałe" a później przychodzi czas głębszych przemyśleń i taki tatuaż staje się nieco infantylną pamiątką po młodzieńczej głupocie. Z drugiej strony jak widać niektórzy z niej nie wyrastają. Ja nie patrzę na ciebie z pozycji kogoś lepszego tylko na trzeźwo wyrażam swoje zdanie. Pewnie nie takiego oczekiwałaś. Tak już w zyciu bywa. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 02-05-2012 o 11:55. |
|
|
||||
|
||||
|
masz ten tatuaz czy chcesz zrobic bo nierozumiem
![]() mam wyjebane to takie troche ogolne powiedzenie zasadniczo moze sie tyczyc wszystkiego, ja rowniez uwazam ze to troche kiepski pomysl szczegolnie dla dziewczynki moim zdaniem i chyba kazdego normalnego faceta kobieta powinna byc kobieca rozumiem jakies ladne tatuaze ale takie hasla to mi sie zle kojarza w kazdym razie jak zamierzasz robic cos takiego to chyba lepiej w jakims malo widocznym miejscu wtedy to jeszcze moze jakos ujdzie chodzi o to ze to bardzo wulgarne slowo pozdrawiam jak se to wydziarasz to wrzuc zdjecia ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Grzesiu, dziewczynka ma już ten tatuaż na całych plecach. Wstawiła zdjecie ale później usunęła.
|
|
|
||||
|
||||
|
to musialem przeoczyc szkoda
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No własnie gdzie jest ta dziara (zdjęcie), ja to muszę zobaczyć bo nie wierzę. Coś w stylu "fuck off" na czole Bogusia w "Made in Poland" (swoją drogą polecam, sztuka dużo lepsza niż film). Jaka czcionka? Dobrze zrobione? Na górze czy na dole pleców? Co do wyboru "przesłania" to mam wyjebane- niech se dziara co chce :P. Tylko pokaż ten napis, zamiast tyle debatować. Swoją drogą gdybyś była na max przekonana do tego wzoru to nie próbowałabyś przekonać jakiejś świeżo "poznanej" pani na jakimś forum, ale to inna sprawa... Czujecie chłopaki, bzykasz taką od tyłu, starasz się, kombinujesz a ta wypięta jak osiołek, nic się nie rusza, nie piszczy, nie wzdycha i jeszcze wielkie "MAM WYJEBANE" przed waszymi oczami... Sztany na dupę, sweter, trampki w garść i nic tylko iść się najebać.
Peace!
|
||||
|
||||
|
Cytat:
zartuje bele czego nie tykam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hehe widziałem tą fotkę mała rozdzielczośc ale wyglądało na dobrze zrobione,na wysokości łopatki,przez całe plery taką "pisaną" czcionką
![]() A swoją drogą mnie rozprasza puma z tribalem w tle na plecach mojej kobiety,a jak bym miał przed oczami wielkie "Mam Wyjebane" bo chyba bym się brechtał za każdym razem ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.