![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ja smarowałam początkowo kremem dla dzieci a teraz normalnie uzywam zwykłych kremów do pielegnacji ciała i nic się nie dzieje. Są też specjalne kosmetyki dla pielęgnacji tatuaży, nie używałam i raczje nie zamierzam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak więc jaki dokładnie krem polecasz mi kupić ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Wyciąg z łajna mrówkojada kup!! 10 razy Ci powtórzono a Ty pytasz i pytasz. Jakiś niepełnosprytny jesteś czy co???
. Jak byk Yvonnes napisała Ci, że zwykłych kremów używa i nic jej nie odpadło od tego . Czym byś nie smarował dobrze będzie. |
|
|
||||
|
||||
|
Sądze, że taka "aniketa" co do kremu bedzie trudna, bo wiekszośc osób smaruje tym co ma akurat pod reką
![]() W kazdym razie ja tak robie- wystarcza mi, że jest nawilżające, a dalej- nie wnikam. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ostatnie pytanie
![]() Może być krem z witaminą A i B ? Posiada on też alkohol w sobie tak jak inne kremy. Mówię dokładniej o kremie firmy Ziaja (rumiankowy). Może być ? Ostatnio edytowane przez Arekdnb : 08-16-2011 o 15:22. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.