![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam Wszystkich na forum
Mam problem z wyborem tatuażu Chce aby opisywał miłość wierność walke honor odwage i siłe Nie znam sie na tatuażach więc prosze was o pomoc ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Idź do studia jakiegoś w swoim miejscu i poproś by indywidualnie zrobili Ci wzorek lub znajdź tu kogoś kto się tego podejmie
Nie szukaj na necie,bo pewnie będzie milion osób z tymi samymi motywami To moje zdanie ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
w moim mieście niema studia;/ a leży ono nad Odrą (tak tak to jest ta dziura brzeg) a tattoo ma robić mi kolega(ma sprzęt do tego i nie jest to samoróbka)
|
|
|
||||
|
||||
|
jeden tatuaż i tyle znaczeń to sobie całe plecy zarezerwuj na wzorek.
A kolega nie narysuje coś dziwne bo tym bardziej ci tego niewydziara. Ostatnio edytowane przez dziarus : 11-30-2009 o 17:57. |
|
|
|||
|
|||
|
razor radze raczej jesli chodzi o taki wzor poszukac w opolu chociaz terminy to ok 8 miesiecy lub wroclawiu studia gdzie odpowiednia osoba zrobi ci projekt i nie zepsuje tatuazu, albo popros kumpla ktory ma ci zrobic owe dzielo niech przygotuje ci projekt
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
a ile taki projekt kosztuje?? + tatuowanie??
|
|
|
||||
|
||||
|
Jestem z Opola i polecam Ci tu tylko Jawora a mamy 3 studia
Tylko,że u niego czekasz rok na wolny termin,bardzo odradzam evilmoon`a W brzegu ogłasza się też dziewczyna,której prace ja mam poprawiać po kompletnym uporaniem się ze sprzętem,wiec tez odradzam Poproś kolegę by Ci narysował projekcik,sprawdzisz jego umiejętności przy okazji.Jeśli nie zrobi prostej lini na papierze to co dopiero na skórze tak jak juz ktos tu powiedzial.Co do kosztów to Jawor sobie życzy trochę za pracę swoją,ale musiałbyś podejść i go zapytać ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Jak dla mnie idelanie trafiłeś! |
|
|
||||
|
||||
|
Mi kojarzy sie to tylko z jednym, tylko wykonanie tego moze Cie troche kosztowac http://images.art.com/images/-/Mel-G...C10104008.jpeg
Jesli masz nie za duzy budzet to taka mala alternatywa http://fc00.deviantart.com/fs43/f/20...by_Thormag.png |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.