![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Zrobiłem dziabke w czwartek na ramieniu, krem EASYTATTOO skończył mi się po trzecim dniu (resztki po ostatniej dziarce) włączając własną inwencje myślową, zacząłem go smarować niveą (krem nawilżający), czy był to dobry pomysł? i jeszcze jedno, pojawiło mi się pare potówek pod tuszem
Ostatnio edytowane przez sformer : 07-20-2010 o 17:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Nie, nie był to dobry pomysł. Skończyła Ci się maść. To chyba nie problem kupić nową, zamiast ładować na świeży tatuaż krem nivea?
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
a kiedy nie ma się pieniędzy?
|
|
|
||||
|
||||
|
To w dalszym ciagu nie jest to dobry pomysl. Easytattoo kupisz za jakies 25 zł a alantan za pare zlotych.
|
|
|
|||
|
|||
|
czyli lepiej nie smarować przez jeszcze 1 dzień niczym i poczekać na krem ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Raczej tak. Jak juz nie masz mozliwosci zeby garnac sie do apteki.
|
|
|
||||
|
||||
|
To się nie robi tatuaży.
Zeby tatuaż ładnie wyglądał musi być odpowiednio pielęgnowany. Po takim pseudo gojeniu prawdopodobnie będzie nadawał się do poprawki. |
|
|
|||
|
|||
|
I tak żle i tak nie dobrze jak nie będziesz go smarował kremem to różne rzeczy mogą się dziać, a jak wcale to przesuszysz go za bardzo i będzie lipa .Jednak nakręć te 10pln i kup alantan. A czy dałbyś rade wrzucić fote twojego tatoo bo te „potówki” to jakoś dziwnie brzmi.
|
|||
|
|||
|
pare małych kropek jeszcze mniejszymi białymi główkami, były niewidoczne na zdjęciu
Ostatnio edytowane przez sformer : 07-22-2010 o 01:37. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja nie rozumiem. Ma ktoś parę setek na dziarę a nie ma parę złotych na maść. Ja wcale nie ironizuję ani nikogo nie piętnuje, ale wygojenie tatuażu to jego istotna (najważniejsza?) część. Więc jeżeli wyskrobałeś już jeden z drugim na dziarę to musisz liczyć się z troszkę większym wydatkiem na maści. "Zaoszczędzisz" kilkadziesiąt złotych na maści to stracisz tatuaż, albo wyjdzie badziewie, wiec dupa.
Zastanowić się trochę ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.