![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
to go katuj ..albo grzecznie zapytaj,czy chce to kontunuowac ?
jesli boisz sie / nie chcesz antyreklamy to zrob tak zeby sam zrezygnowal .. przycisnij go bardziej,postaw sprawe jasno,ze albo siedzi z dupa do momentu kiedy skonczysz chociaz to co zalozyles albo do widzenia .. mozesz go uprzedzic,ze tatuaze bola i gdziekolwiek nie pojdzie to : 1 - odmowia mu zelu i innych znieczulaczy, 2 - bedzie bolalo, to nie Twoja wina,taka jest kolej rzeczy .. co za mieczak heheh ewentualnie niech wynajmie sobie anastezjologa,ktory przyjdzie i go uspi na kilka godzin.. jego bedzie bolalo pozniej,a Ty w koncu usiadziesz do jego plecow jak pan bog przykazal,na dluzej niz 20 min .. co to za facet ,ktory ucieka z placzem ? |
|
|
||||
|
||||
|
Słuszna uwaga,swoją drogą to chore że przy robieniu pleców dłużej mi zajmuje sterylizacja/rozkładanie sprzętu niż sam proces tatuowania
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no dokladnie..samo przygotowanie wszystkiego zajmuje z pol godz ..
wspolczuje szczerze heheh .. |
|
|
||||
|
||||
|
nie pokazał się od 3 tygodni,może już nie przyjdzie haha,pewnie dobił go fakt że nici ze znieczulenia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
albo chodzil sie dopytywac i jakis sie w koncu zgodzil na zel ..
hahahahahah mam nadzieje,ze wiecej Ci sie taki nie trafi .. |
|
|
||||
|
||||
|
Mam nadzieję
No a co do znieczulania to mogę smiało stwierdzić że zioło działa nieżle,mam też takiego kolesia którego boli więc na sejsę przychodzi ujarany jak świnia,po trzech lolkach (chyba) i działa znakomicie,daje rade ponad 3 h posiedzieć a robie mu klate,żebra i łydki więc miejsca bardziej bolące,a z gojeniem się i przyjmowaniem tuszu nie ma problemu ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hahaha no widzisz ..
to jak sie kolega od plecow odezwie to moze mu zaproponuj,ze jak juz musi to niech sie upali ![]() ja bez niczego siedze 4h .. no ale wiadomo,ze kazdy jest inny i inaczej na bol reaguje .. |
|
|
||||
|
||||
|
już mu proponowałem ale rzucił właśnie jaranie,a to pech mówię mu
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hahahah peszek
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Na dobre mu wyjdzie taka czasowa abstynencja od zioła.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.