![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
w UK ma od jutra snieg sypac ?! masakra ..
podobaja mi sie dwa pierwsze tatuaze .. Gigerek,prawda ? na nogach sie nie moglam skupic,palce mnie rozpraszaly ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ja troche nie na temat, ale dlaczego tatuazyscie nie uzywaja miejscowego znieczulenia? nie moiwe o dziaraniu plecow tylko np nogi lub przedramienia? u takiego dentysty za znieczulenie duzo sie nie placi a dziala wiele godzin.
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() A miejscowo możesz- w tym wątku są wymienione co najmniej dwa środki, którym można posmarować skórę. Poza tym- wielu dziarajacych się ludzi, w pewniem sposób lubi to uczucie bycia dziaranym i gdyby mi np tatuator zaproponował znieczulenie zasmiałabym się w nos! |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() ale bol jest do zniesienia i to sprawia ze dziaranie sie jest fajne. chcesz miec cos ladnego i waznego dla ciebie na swoim ciele? to musisz pocierpiec. cos za cos |
|
|
||||
|
||||
|
To czym znieczulają stomatolodzy jest zawarte w tej maści i jest to lidokaina , preparat stosowany do miejscowego znieczulania. Niestety, tylko lekarz przeszkolony w technice wykonywania znieczuleń może takie coś aplikować w formie iniekcji. Z maścią też bym uważała bo można sobie narobić problemów.
|
|
|
||||
|
||||
|
No ból jest nieodłączną częścią tatuażu,jak by nie bolało to już by nie było to samo,
chcesz być piękny to musisz cierpieć ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Też tak uważam.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dobrze że golenie, mycie, szorowanie zębów i obcinanie paznokci nie boli. Chociaż czasem wydaje się że niektórych jednak tak
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wczoraj miałam do czynienia ze sprayem znieczulającym i powiem tak, działa jedynie przez chwilę, nie znieczula całkowicie, zwłaszcza kiedy się go nanosi na zaczęty już tatuaż ale jednak coś tam pomaga. Nie wiem jak to jest z gojeniem później ale tatuażysta powiedział, że nic złego się nie dzieje.
Aha, po zaaplikowaniu na skórę piecze może dlatego, że jest podrażniona ale da się wytrzymać. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 03-14-2012 o 08:38. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.