![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
haliboy fajne portrety ale czegos brakuje nie wiem dokladnie czego ale patrzac to cos brakuje, nie mowie ze sa zle tylko cos brak[/quote]
zda mi sie ze raczej cienia jesli o 2 paca chodzi i te slynne szklane oczko helboy troszku smielej taka ma opinia ale nie mam procz tego nic do zarzcenia |
|
|
||||
|
||||
|
mam nadzieje ze cie to suchy zadowoli
ps obiecuje zainwestowac w blok rysunkowy ![]() Ostatnio edytowane przez pitrek681 : 03-11-2010 o 10:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Pitrku, tamto poprzednie było znacznie lepsze, korzystając z okazji poprosił bym o oceny, Suchy jak dokończysz to wrzucaj
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
dla mnie to jest lepsze bo jest wyrazniejsze i wszystko widac, jak dla mnie ok tylko widze masz jeszcze problem z cieniowanie bo ten jeden kolec u gory rzuca cien a reszta juz nie i wydaje mi sie ze ladniej by to wygladalo jakby cienie byly bardziej miekkie i ladnie przechodzace wtedy nadalo by to lekkie 3d w rysunek, co do srodka w tym rysunku cienie sa takie kreskowane moglbys zrobic to od czarnego az do takiego kolka jasnego schodzacego w lewy dolny rug tego. nie pisze zeby ci na zlosc zrobic tylko taka opinia moja zebys wiedzial co mozna poprawic lub czego mozna sie wystrzegac.
A ocena tak jak mowilem minus 1 za te kratki a ocena ogolna to 5 |
|
|
|||
|
|||
|
no teraz bede mial na week troche czasu to postaram sie skonczyc ;p
|
|
|
||||
|
||||
|
no to wedlug mnie tak:
zginlek 10 bardzo ladnie wykonane rzeklbym ze bezblednie kruger 8 nawet ciekawie to wyglada ale moglo by byc lepiej np cienie pitrek 1 rys. daje 4 nie chce byc zlosli czy hamski ale mi jakos to sie nie podoba brak wyraznosci 2 rys. daje 6 poniewaz w pewnym sesie jest taki bazgrol ale ladnie wyglada suchy czekam na koniec pracy no i czekam na prace bora ktory mial juz w sobote cos wrzucic pozdro ![]()
|
|||
|
|||
|
No właśnie ciekawe co Boro porabia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
thx za rady tak to jest jak sie 4 latka w ubojni po 12 h robi to raczej czasu nie mialem potrenowac a jak wiadomo powrzechnie miesien nieuzywany zanika :P rady tez przydatne postaram sie cos wrzucic jeszcze czekam z niecierpliwoscia na prace boro i helboya pozdro a 2 rysunek byl pierwszy w wykonany w tej tematyce troszku sie tam pogubilem
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]()
|
||||
|
||||
|
trzymam za słówko ja tam cerberka skrobie ale to zetrwa troszku
suchy czyn swa powinność zaznaczam ze nie dokonczoneOstatnio edytowane przez pitrek681 : 03-11-2010 o 10:00. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.