![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
no fajne zwierzatka
trzeba bylo jednego malego zawinac do polski ;D |
|
|
||||
|
||||
|
widzialem jedno z najfajniejszych zwiezat jaki udalo mi sie zobaczyc niestety fotki nie zrobilem;((aa fakt kangur to chyba jakas rodzina oslowatych mordki maja podobne;d;d
|
|
|
|||
|
|||
|
Im dłużej patrzę na Twojego avatara to dochodzę do wniosku że kangur składa się w 50% z nosa, w 40% z uszu a w 10 % z całej reszty
![]() ![]() Co za zwierzę, normalnie niewypykne hehehe ![]() Ostatnio edytowane przez zgniłek : 11-12-2009 o 17:06. |
|
|
||||
|
||||
|
Fajne fotki. Proponuję założyć wątek z naszymi zdjeciami i chyba zaraz sama to zrobię.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
to zarzucaj temat to cos sie powrzuca |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
dodaj jeszcze torebke na male kangury plus pol metrowe lapy tylne i ciezkawy ogon i przepis na kangura gotowy co do tematu ze zdjeciami jestem jak najbardziej zaa mam kilkanascie ciekawych fotek z australi tasmani nz azji i kilku innych krajow ktore z przyjemnoscia wam pokaze jezeli oczywiscie macie na to ochote podejrzewam ze kazdy z was ma jakies ciekawe fotki z wlasnych wakacyjnych wypadow |
|
|
||||
|
||||
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.