![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Prawie każdy ma swój wątek z tatuażami to i ja postanowiłam dodać swoje. Mam nadzieję, ze nie zostanę uznana za spamerkę, w końcu mogłam się do kogoś dopisać ale co tam, moje to moje.
Do tej pory niczego tutaj nie wstawiałam i wkurza mnie konieczność oddzielnego logowania do galerii ale trzeba będzie. Otóż dzisiaj po raz kolejny padłam ofiarą sadysty w salonie, a tak na poważnie niezłego artysty i mam na stopie kwiatki. Banał? Być może, grunt ze wyszło tak jak chciałam. Niestety dzisiaj zdjęć nie będzie, noga boli, maść się świeci ale jutro coś wrzucę. Krytyka mile widziana. Oby konstruktywna. Cóż mogę dodać, bolało jak cholera. |
|
|
|||
|
|||
|
No i bardzo fajnie
kwiatuszki na kobiecej stópce to po prostu miodzio![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A moge dotknac, powachac? zobaczyc ?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no no teraz to Ci beda stupki pachnieć
Tylko jeszcze nie wiemy jakimi kwiatami hihi
|
||||
|
||||
|
No no gratulujemy czekamy na photo pzdr
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tak to wygląda. Trochę słabe zdjęcie ale nie mogłam inaczej się ustawić. Teraz powinno być lepiej widoczne:
![]() A kwiatki to falenopsisy, storczyki ktore bardzo lubię. Nie dorabiam ideologii do tatuazu ale w zamierzeniu miał być dla mojego kota ktory odszedł po ciężkiej chorobie rok temu. Poza tym to mój pierwszy kolorowy i może wcale nie ostatni?Ostatnio edytowane przez YvonneS : 05-13-2009 o 23:15. |
|
|
||||
|
||||
|
fajny
gratuluje ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dzięki.
Mogę dodać, że wzór był projektowany bezpośrednio na skórze, gotowego wzoru pewnie tak by się nie dopasowało. No i bolało, nie należę do osób wrażliwych na ból ale tym razem muszę przyznać, ze miejsce jest dosyć bolesne. |
|
|
||||
|
||||
|
Wiesz gdzies tu ostatnio byl watek do dziewczyny ktora robila sobie kwiatka na stopie, powinnas tam jej pokazac jak wyglada dobrze zrobiony kwiat
![]() Mozesz nawet zminic ideologie z kota na " Dla dziewczyny ktora myslała że ma poządnie zrobionego kwiatka na stopie " hehehehe A co do bólu tez jestem wytrzymala wszystkie moje tatoo praktycznie mnie gilgotaly niz bolaly a ten na karku ooooooo matko to byla masakra rzeźnika hehehe poprawke biore z znieczuleniem. Wlasnie czy ktos wie co z ta mascia znieczulajaca "ELMA" dalej bez recepty czy juz na ?
|
||||
|
||||
|
Moze sama zobaczy, w jej przypadku to kwestia poprawienia.
Maść powinnaś bez problemu kupić w aptece. Ból jest chyba porównywalny z tym na karku, więc jakoś ci się nie dziwię, ze chcesz znieczulenie. A i coś jeszcze, za ten tatuaż zaplaciłam 250 zł, nie wydaje mi się, ze drogo. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.