![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam!
Jestem po 2giej sesji. 1 sesja - 1 godzina 20 minut kontur 2 sesja dzisiejsza 5 i pol godziny Czeka mnie jeszcze jedna, ale jestem tak zadowolony, że muszę wam zaprezentować mój tatuaż! Co myślicie ? ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Oczywiście wkleję zdjęcia jak będzie skończony bo jeszcze trochę cieniowania, dookoła itp.
|
|
|
||||
|
||||
|
Eee,mi do biomechaniki kolory w taki natezeniu nie pasuja,ale jak uwazasz ...moim zdaniem terminator nie byl kolorowy
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kolory są delikatne
Zdjęcie zrobione zaraz po dziaraniu w zamierzeniu kolory maja być trochę przegnite i dodały smaku do całego bio ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ok....czerwony,niebieski jeszcze ujdzie ale Zielony,,,
![]() Pozdrawiam Out ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=Outsider;37057]Ok....czerwony,niebieski jeszcze ujdzie ale Zielony,,,
![]() wlasnie mialem to napisac ![]()
|
||||
|
||||
|
Heh, ja również pierwsze co to na ten zielony (WTF?
) zauważyłem. No, ale pewnie taki był zamiar. pzdr |
|
|
||||
|
||||
|
co to wogule jest ten zielony ?? jeden element przypomina srobe a reszta do niczego nie podobna he ale ty jako posiadasz sie gowno znasz wiec ciesz sie i niech ci sie podoba
![]()
|
|||
|
|||
|
"w ogóle"
tu nie ma żadnych śrub, a zielony jest w zamierzeniu tatuaż nie skończony wygląda nawet lepiej niż miał Jeszcze będzie pociągnięty, cienie, rozerwanie itd. Jest to pierwszy tatuaż z serii cała reszta będzie jakbym miał zielony stelaż (zielony metalowy skafander) ![]() Pociągnięty będzie na przedramię, klatkę, plecy |
|
|
||||
|
||||
|
Mnie to się nie podoba ale i tak jest o niebo lepsze niż ten burak z innego tematu.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.