![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Pilnie poszukuję ludzi z tatuażami! Ale raczej z większą ilością. Kolczyki i inne modyfikacje również mile widziane. Nie muszą to być osoby z doświadczeniem w pozowaniu, ważne żeby wyglądały oryginalnie i dość 'ekstremalnie'. Jeśli sami tak wyglądacie lub znacie kogoś takiego to proszę o wiadomość!
A sprawa konkretnie jest taka, że robię na studia pracę zaliczeniową w formie plakatu mającego za zadanie uświadamiać społeczeństwo, że tatuaże i modyfikacje ciała nie są niczym złym i nie świadczą o głupocie, oraz nie muszą od razu wiązać się z pobytem w więzieniu (jak to starsza część naszych rodaków zwykła uważać). No i mają być swego rodzaju protestem przeciw dyskryminacji wytatuowanych ludzi np. w pracy, gdzie zwykle takowe dzieła na ciele trzeba skrzętnie zasłaniać, albo w ogóle nie zatrudnia się ludzi wyglądających 'inaczej'. W związku z tym chciałabym wykonać parę zdjęć które posłużyłyby za bazę 3-4 plakatów. Moje zdjęcia można zobaczyć np. tu solace.maxmodels.pl lub tu Nie jest to projekt komercyjny, a jedynie praca na zajęcia dlatego proponuję współpracę na zasadzie TFP (time for pictures). Więc model/-ka dostaje kilka gotowych zdjęć, które może wykorzystać do promocji własnej osoby (po warunkiem że nie będą to działania komercyjne) oraz widnieje na jednym plakacie, który jest moją pracą zaliczeniową z grafiki projektowej na koniec semestru. Najlepiej by było gdyby osoby pozujące były z Lublina lub okolic, ponieważ zdjęcia wykonuję u siebie. Jeśli jednak ktoś z dalsza chciałby wziąć udział w projekcie to mogę zapewnić obiad, herbatę i ciastko Noclegu niestety nie bo zwyczajnie nie mam miejsca:/Zdjęcia muszę wykonać do końca grudnia więc szybciutko proszę pisać ![]() Proszę o wiadomości na beata.olech@wp.pl lub gg: 9717096 Ps: proszę o nie ocenianie tematu mojej pracy, bo mi zależy na znalezieniu osób chętnych do wzięcia udziału w projekcie, a nie na dyskusji dotyczącej słuszności moich poglądów ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
za daleko mieszkam, mam za malo tatuazy i jestem brzydki z twarzy
bo bardzo chetnie bym sie zglosil powodzenia pozdrawiam wrzuc plakat jak ci sie uda zrobic ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jasne że wrzucę
o ile ktoś się zgłosi... bo szukam wszędzie i na razie nie ma rezultatu ![]() Ludzie gdzie się chowacie?? ![]()
|
||||
|
||||
|
jak nie znajdziesz do konca tyg to ja przyjade
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
to najpierw muszę zobaczyć jak wyglądasz
![]()
|
||||
|
||||
|
http://www.tatuaze.biz/forum/showthr...ua-e-1623.html
2,3, 20 strona jak sie nie nadaje to chociaz na obiad i herbate wpadne ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no jak dla mojego projektu to chyba troszkę mało, poza tym twarz tam masz zasłoniętą to i tak nie wiem jak wyglądasz :P
Bardzo by mi zależało na kimś kto miałby tatuaże trudne do ukrycia np. w pracy. Czyli rękawy, coś na szyi mocno widoczne, na twarzy i jakieś inne modyfikacje typu tunele, sporo kolczyków. Wiem że są w Polsce tacy ludzie ale jak na razie jakoś nie mogę do nich dotrzeć A co do obiadu to raczej nie da rady tak bez zdjęć bo wieść się rozniesie i wygłodniali ludzie co chwilę będą mi pukać do drzwi ![]()
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.