Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12-12-2010, 11:53
PrincessB's Avatar
PrincessB PrincessB jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Lublin
Wyślij wiadomośc przez MSN do PrincessB
Exclamation Ludzie z tatuażami poszukiwani! Pilne

Pilnie poszukuję ludzi z tatuażami! Ale raczej z większą ilością. Kolczyki i inne modyfikacje również mile widziane. Nie muszą to być osoby z doświadczeniem w pozowaniu, ważne żeby wyglądały oryginalnie i dość 'ekstremalnie'. Jeśli sami tak wyglądacie lub znacie kogoś takiego to proszę o wiadomość!

A sprawa konkretnie jest taka, że robię na studia pracę zaliczeniową w formie plakatu mającego za zadanie uświadamiać społeczeństwo, że tatuaże i modyfikacje ciała nie są niczym złym i nie świadczą o głupocie, oraz nie muszą od razu wiązać się z pobytem w więzieniu (jak to starsza część naszych rodaków zwykła uważać). No i mają być swego rodzaju protestem przeciw dyskryminacji wytatuowanych ludzi np. w pracy, gdzie zwykle takowe dzieła na ciele trzeba skrzętnie zasłaniać, albo w ogóle nie zatrudnia się ludzi wyglądających 'inaczej'.

W związku z tym chciałabym wykonać parę zdjęć które posłużyłyby za bazę 3-4 plakatów. Moje zdjęcia można zobaczyć np. tu solace.maxmodels.pl lub tu
Nie jest to projekt komercyjny, a jedynie praca na zajęcia dlatego proponuję współpracę na zasadzie TFP (time for pictures). Więc model/-ka dostaje kilka gotowych zdjęć, które może wykorzystać do promocji własnej osoby (po warunkiem że nie będą to działania komercyjne) oraz widnieje na jednym plakacie, który jest moją pracą zaliczeniową z grafiki projektowej na koniec semestru.

Najlepiej by było gdyby osoby pozujące były z Lublina lub okolic, ponieważ zdjęcia wykonuję u siebie.
Jeśli jednak ktoś z dalsza chciałby wziąć udział w projekcie to mogę zapewnić obiad, herbatę i ciastko Noclegu niestety nie bo zwyczajnie nie mam miejsca:/

Zdjęcia muszę wykonać do końca grudnia więc szybciutko proszę pisać
Proszę o wiadomości na beata.olech@wp.pl lub gg: 9717096

Ps: proszę o nie ocenianie tematu mojej pracy, bo mi zależy na znalezieniu osób chętnych do wzięcia udziału w projekcie, a nie na dyskusji dotyczącej słuszności moich poglądów
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-12-2010, 12:50
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

za daleko mieszkam, mam za malo tatuazy i jestem brzydki z twarzy bo bardzo chetnie bym sie zglosil powodzenia pozdrawiam
wrzuc plakat jak ci sie uda zrobic
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-12-2010, 13:15
PrincessB's Avatar
Nowy

Domyślnie

jasne że wrzucę o ile ktoś się zgłosi... bo szukam wszędzie i na razie nie ma rezultatu

Ludzie gdzie się chowacie??
Stary 12-12-2010, 13:18
1grzesiu1's Avatar
Administrator

Domyślnie

jak nie znajdziesz do konca tyg to ja przyjade
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-12-2010, 13:25
PrincessB's Avatar
Nowy

Domyślnie

to najpierw muszę zobaczyć jak wyglądasz
Stary 12-12-2010, 13:46
1grzesiu1's Avatar
Administrator

Domyślnie

http://www.tatuaze.biz/forum/showthr...ua-e-1623.html
2,3, 20 strona
jak sie nie nadaje to chociaz na obiad i herbate wpadne
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-12-2010, 15:10
PrincessB's Avatar
Nowy

Domyślnie

no jak dla mojego projektu to chyba troszkę mało, poza tym twarz tam masz zasłoniętą to i tak nie wiem jak wyglądasz :P

Bardzo by mi zależało na kimś kto miałby tatuaże trudne do ukrycia np. w pracy. Czyli rękawy, coś na szyi mocno widoczne, na twarzy i jakieś inne modyfikacje typu tunele, sporo kolczyków.

Wiem że są w Polsce tacy ludzie ale jak na razie jakoś nie mogę do nich dotrzeć

A co do obiadu to raczej nie da rady tak bez zdjęć bo wieść się rozniesie i wygłodniali ludzie co chwilę będą mi pukać do drzwi
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania