Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-08-2012, 14:58
Carmelo23 Carmelo23 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Źle zrobiony tatuaż

Witam wszystkich.
Nie wiem czy zakładam temat w odpowiednim dziale, ale mam taką nadzieję..
Tydzień temu zrobiłem sobie gwiazdkę na dłoni (tatuaż) wczoraj zauważyłem że jest ona nie symetryczna, z każdej strony wygląda inaczej... niestety nie mogę pokazac zdjecia bo mieszkam za granica, do polskii przyjechalem na swieta i nie wzialem aparatu itd.
Jestem strasznie wkurzony. Jak w salonie tatuazu mozna zrobic brzydka gwiazdke!? Przeciez bede mial to do konca zycia... Niektorzy moga twierdzic ze to moja wina, ze nie spojrzalem .. ale byl to mój pierwszy tatuaz, bylem ze stresowany i oddalem wszystko w rece tatuazysty.. myslalem ze dla kogos kto przez 30 lat robi tatuaze, zwykla gwiazdka to pryszcz.. okazuje sie ze nie.
Co moge zrobic?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2012, 15:14
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał Carmelo23 Zobacz post
Witam wszystkich.
Co moge zrobic?
Poprawić, zakryć lub usunąć.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2012, 15:25
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Tak jak Yvones napisała. Domyślam się tyko że gwiazdka jest w mocnej czerni , więc poziom trudności się zwiększa.
Nie wiem jak duża jest ta gwiazdka , bo o ile nie za wielka to najdogodniej by było ją delikatnie rozjaśnić sesją laserową a potem zakryć czymś rozsądnym. To chyba najlepsza alternatywa. chyba że poprawić , tak żeby była symetryczna. grubszym konturem lub całkowicie ją wypełnić kolorem lub żywą czernią.
Jestem ciekaw w jakim to miejscu kaźni tak Cię skrzywdzili. Podaj link studia lub jego nazwę , to Cię pomścimy
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2012, 15:59
Nowy

Domyślnie

Cytat:
Napisał marcinjaworsky Zobacz post
Tak jak Yvones napisała. Domyślam się tyko że gwiazdka jest w mocnej czerni , więc poziom trudności się zwiększa.
Nie wiem jak duża jest ta gwiazdka , bo o ile nie za wielka to najdogodniej by było ją delikatnie rozjaśnić sesją laserową a potem zakryć czymś rozsądnym. To chyba najlepsza alternatywa. chyba że poprawić , tak żeby była symetryczna. grubszym konturem lub całkowicie ją wypełnić kolorem lub żywą czernią.
Jestem ciekaw w jakim to miejscu kaźni tak Cię skrzywdzili. Podaj link studia lub jego nazwę , to Cię pomścimy
gwiazdka ma jakies 2 x 2 cm. nie chce jej teraz usuwac, bo nie po to robiłem.. mysle ze poprawienie jej grubszym konturem to bedzie najlepszy pomysl
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2012, 16:01
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Tylko udaj się do jakiegoś artysty a nie partacza.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2012, 16:08
Nowy

Domyślnie

no tak, sadzilem ze u artysty robie tatuaz. facet madrze gadał i widziałem jego prace, mowil ze 30 lat juz robi tatuaze, a nie poradził sobie z malutka gwiazdka. Mam nadzieje że da rade to sensowie poprawic i będe zadowolony

mysle tez zeby jutro jechac do tego kto robil mi tatuaz i zobaczyc co on na to.. powinien mi poprawic czy moze chciec kasy ?

Ostatnio edytowane przez Carmelo23 : 01-08-2012 o 16:17.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2012, 16:31
PalKory's Avatar
PalKory PalKory jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Powinien poprawić bez brania kasy ale na poprawki jeszcze za wcześnie. Skoro nie chcesz podać linka do studia to napisz chociaż w jakim mieście/ kraju to studio.
Stary 01-08-2012, 16:39
Nowy

Domyślnie

W Toruniu, studio Alien.
Tatuaz robilem tydzien temu, wiec kiedy moge poprawiac? W sobote wracam za granice

mam zdjecia:
co wy na to?
z mojego punktu widzenia wyglada calkiem dobrze

niestety wystarczy obrocic reke

Ostatnio edytowane przez Carmelo23 : 01-08-2012 o 20:34.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-09-2012, 03:06
owieczka33's Avatar
owieczka33 owieczka33 jest nieaktywny
Super Moderator

Domyślnie

Przez tydzień jeszcze Ci się nie zagoił, zatem teraz na poprawki zbyt wcześnie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-09-2012, 09:42
Johnnie Johnnie jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

Z Alienów to kojarzę Alien Leńia i Alien w Dąbrowie Górniczej...ile zapłaciłeś za tą przyjemność?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania