![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Rafal Bąk
Ab ovo Zapraszam do lektury mojego debiutu literackiego. Książka jest powieścią z pogranicza fantasy i średniowiecznej historii. Nie brakuje w niej też, wplecionych w fabułę elementów związanych z tatuażem, ale i głębszych przemyśleń natury religijnej i społecznej. Nie jest to absolutnie książka próbująca umoralniać To tylko przygodowa powieść z nutą auto biograficzną wplecioną w losy bohaterów Ksiazka Kumplaaaaaaa ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Zapowiada się interesująco, jeżeli kiedyś wpadnie mi w ręce to przeczytam.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
||||
|
||||
|
A co masz na dole ??
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Glowe Ktora czyta ze zrozumieniem....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
czyli nie Twój debiut literacki... na dole mam pełny pęcherz od piwka, bo mam weekend
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
tez ostatnio wziolem sie za ksiazki wczoraj skonczylem czytac "sztuka perswazji i manipulacji" i tego samego dnia zaczolem czytac horror "15 bliz" narazie tylko 1 rozdzial ale juz nie moglem sie oderwac
![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Od wakacji czytam "Cień wiatru" i ciągle brak czasu żeby skończyć. A w ogóle to fajnie, ze jednak ktoś czyta książki, to takie niemodne dzisiaj. |
|
|
||||
|
||||
|
W koncu skoncyzlem cyztac cala sage Mario Puzo
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.