![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
spoko ladne
|
|
|
||||
|
||||
|
Daje rade tez mnie sie podoba....
|
|
|
||||
|
||||
|
dobre, fajny cien ja bym jeszcze jakas fakture nadal samemu krzyzowi, ale jest naprawde ok.
|
|
|
|||
|
|||
|
jesli to jest efet nudy to boro nudz sie czesciej i wrzucaj to tutaj
fajna pracka |
|
|
||||
|
||||
|
spoko jutro mam 7h zajęć praktycznych :P pewnie coś się porysuje
) |
|
|
||||
|
||||
|
dla mnie wporzo cień konkret ale coś mi pusto na górze jak dla mnie
|
|
|
|||
|
|||
|
hmm no nie wiem czy pusto jest ladnie kreska zakonczona gora, wedlug mnie jakby jeszcze na gorze dokladac to wtedy projekt stracilby na ogolnym ogladaniu nie byloby zadnego kontrastu i praca wydawalaby sie mdla, czasem musi byc taki jeden punkt na ktorym oko staje a nie biega bo calym rysunku szukajac punktu zaczepienia
|
|
|
||||
|
||||
|
suchy zgadzam się z tobą w tym punkcie ale po jakimś czasie oko będzie śledzić i szukać na chama tego punktu zaczepienia zgadza sie patrząc po całości widzimy ze wszo jest zgrane ale prędzej czy później oczy zawisną nam nad tym punktem u góry nie mowie żeby tam na chama pchać jakieś motywy ale coś delikatnego co by odwróciło uwagę co ty na to jak ci sie wydaje dol taki ciężki a góra pusta nie wiem ale jak dla mnie to równowaga w tym jakaś musi być co do wykonania to absolutnie zastrzeżeń nie mam a jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi chetnie jakos rozszerzę ten temacik bo lobię takie ot projektowanie przestrzeni
|
|
|
||||
|
||||
|
Cienie spoko jak dla mnie
ale wiesz co.. nie zeby to złośliwie czy cos takiego, ale ogolem to ten krzyz nie przemawia do mnie ;> Nie pasuje mi tu lewe ramie i znaczna wiekszosc dolu niego. Tam tylko nie bierz do siebie tego co ja pisze, bo juz tak mam ze co to by nie bylo zawsze powiem swoje No ale ya to cienie super ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.