![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam, zrobiłem sobie krzyż na prawym przedramieniu ma dla mnie znaczenie osobiste, nigdy nie miałem konfliktu z prawem ani coś w tym stylu, czy ludzie mogą postrzegać mnie jakos kryminaliste? Lub przysporzyć mi to problemów? pozdrawiam
|
|
|
||||
|
||||
|
szczerze to po takim pytaniu odbieral bym cie jak lamusa
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
serialnie... ktoś kto robi sobie cokolwiek w tak widocznym miejscu a później ma takie pytania może być tylko lamusem
![]()
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Na bank będą "Cię postrzegać" . Ja jebie, może ktoś zamknąć ten wątek? Przecież to jakaś kpina. pzdr |
|
|
|||
|
|||
|
^^ super odpowiedzi
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
chodzi wam o to że co sobie bym nie widziabał na rękach to nasze społeczeńtwo jest juz takie ;]?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ehhh, różnie to jest. Ja mam dwa rękawy zrobione i żyję. Gówno ludziom do tego i tyle. Z tymże nie mieszkam w PL
. Jednak z pewnymi negatywnymi reakcjami musisz się liczyć, ale jeb to![]() |
|
|
|||
|
|||
|
W zamieszczonym przez Ciebie poście zadałeś pytanie dotyczące zasadności i poprawności posiadania tatuażu , uzasadniając jednocześnie że nigdy nie miałeś konfliktu z prawem.
Co ma jedno do drugiego ??????? Przyznam szczerze że to dosyć oryginalna interpretacja jak na to forum. Uwidacznia się tu dziwny stereotyp myślenia , tym bardziej u posiadacza tatuażu. Wydaje mi się że sam nie jesteś do końca pewien czy dobrze zrobiłeś tatuując sobie "to dzieło". A to nie jest dobry prognostyk. |
|
|
|||
|
|||
|
masz racje jebac opinie hehe
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.