![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ekhem, pewnie taki temat był.... Jezeli tak- dajcie tu linka i zamkniemy ten.
![]() Mam manowicie pytanie- jak to jest ze smarowaniem w lato? Nie chciałabym by moja "lotosia rodzina" straciła kolory i bedę je smarowała kremem z wysokim filtrem, pytanie JAK mam to robić? Nie bałdzo mi się widzi mieć opaloną skórę, a dookoła tatuazu białe plamy....To samo dotyczy pleców- nie ma opcji co bym se sama tylko po tatuazu pomaziała kremem.... No i jakie filtry? 40? 50? 60? a może 20 styknie? W tym roku bede duzo na słońcu, ale to bedzie raczej Europa. A co jezeli wywieje mnie do ukochanego Egiptu?! |
|
|
||||
|
||||
|
Albo plamy albo opalanie. Ja tam smaruję kremami z niskim filtrem i tłumaczę sobie, ze jakaś ochrona jest a i plam nie ma.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja raczej z tych co "opalają się w cieniu", nie leżę plackiem na słońcu bo bym sie zanudziła, niemniej- jestem aktywna i bedę latała dużo po słońcu, zatem- chcąc nie chcąc tatuaz (i reszte ciała,jak co roku
) opalę. Niskie filtry to dla Ciebie jakie? Nawykłam do wakacji pod palmami i dla mnie niski to 20-30..... ![]() Pewnie są niższe, Wystarcza Iwonko? 5? 10? |
|
|
||||
|
||||
|
Pod palmami to 20 -30 to jest niski, w naszym klimacie i rozsądnym opalaniu 10 wystarczy. Pod te palmy to jednak weź mocniejszy.
Też nie lubię leżeć plackiem na macie czy ręczniku to dobre dla masochistów. |
|
|
||||
|
||||
|
Dziekować!
![]() Oki, to poszukam jakiejś 10. 20-30 tez w domu jeszcze są, zatem może na bardziej słoneczne dni mi się przydadza, bo na słońcu bedę duzo. ![]() Ostatnio edytowane przez owieczka33 : 03-30-2011 o 17:00. |
|
|
||||
|
||||
|
Eeee, nie tak prędko. Ja mam skórę przyzwyczajoną do słońca bo przed sezonem parę x odwiedzam solarę (przed tym też się smaruję) i mogę stosować te 10 a pewnie mogłabym i mocniejszych używać, weź może mocniejszy zwłaszcza że piszesz iż będziesz długo przebywała na słońcu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja, jak co roku 50 muszę używać, zawsze na buraka się opalam i jest masakra
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.