Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 11-30-2009, 09:10
zgniłek zgniłek jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Cytat:
Napisał uldor Zobacz post
mysle ze to bardzo fajna praca. podoba mi sie uklad twarzy, jednak musisz popracowac nad swiatlocieniem tak, zeby mozna bylo dostrzec kierunek padania swiatla. czasami jest on mieszany, z wielu kierunkow, jednak trzeba to dosc wyraznie zaznaczyc. masz talent chlopie. rozwijaj go
Zgodzę się z kolegą Uldorem, aczkolwiek ta praca przemawia do mnie bardziej niż poprzednia
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-25-2010, 19:34
boro's Avatar
boro boro jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Jelenia Góra
Domyślnie

nowe dzieło moja praca autorska;> co sądzicie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-25-2010, 20:46
Pinhead's Avatar
Pinhead Pinhead jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Calkiem fajne. Tyle z nowu ni cholere nie czaje celowosci takiego laczenia. Po za tym lepiej by to chyba wygladalo jakby to bio bylo nieco bardziej splecione ze soba. Tak to git, klimatyczne. Podoba sie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-01-2010, 22:27
boro's Avatar
Administrator

Domyślnie

i pora na collaba......
nie jest jakiś perfekcyjny ale co tam pokaże:P
http://img718.imageshack.us/img718/453/stefan.jpg
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-01-2010, 22:36
Pinhead's Avatar
Uzależniony od forum!

Domyślnie

No to ja po raz kolejny powiem, ze nie wiem co przedstawia ten rysunek. A to zle bo kazdy odbiorca powinien wiedziec, a jezeli nie to rysunek powinien sklaniac do przemyslen a Twoj niestety nie sklania. Po za tym sprawia nieskonczonego a jezeli takie wrazenie sprawia to dosyc bezsensowne jest dalsze ocenianie. Taka moja opinia jako ogladajacego.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-01-2010, 22:45
boro's Avatar
Administrator

Domyślnie

to jest collab a przynajmniej jego połowa rozumiem Twoje niezrozumienie bo collab tworzy co najmniej 2 artystów, z przyjemnością pokaże dalsze działania....

portrety, martwe natury zazwyczaj też nie posiadają przekazu, po za tym czasem dokonuje się przerostu treści nad formą, gdyby ta praca miała przesłanie na pewno było by to zaakcentowane, ocena odbiorcy nie ogranicza się do przesłania ale i do spójności formy czy też techniki. Szanuje Twoje zdanie i w pełni się z nim zgadzam, lecz od razu zaznaczam że ta praca nie jest tematyczna, to jest wstępny szkic do fuzji z innym rysownikiem i w pełnej okazałości nabiera to jakiegoś głębszego sensu pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-01-2010, 22:58
Pinhead's Avatar
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Cytat:
Napisał boro Zobacz post
portrety, martwe natury zazwyczaj też nie posiadają przekazu
Z tym sie po czesci zgodze bo faktycznie przekazu moga nie posiadac ale posiadaja sens. Tak jest z kazda forma sztuki. Pomijajac jakas biala kropke na czarnym tle bo to juz jest jakas wizja przecpanego umyslu
Ale ok poczekam na dalsza czesc i z przyjemnoscia sie wypowiem na temat calosci.
W przynajmniej dwoch twoich rysunkach nie wiedzialem co to jest. Fajne bo fajne ale to tyle.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-01-2010, 23:17
boro's Avatar
Administrator

Domyślnie

oczywiście jeśli tylko powstaną kolejne części zaraz wrzuce
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-01-2010, 23:18
dawidEf's Avatar
dawidEf dawidEf jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Krakow
Domyślnie

calkiem najs. tylko jesli moge ci podrzucic maly patencik to staraj sie rysowac luki z lokcia a nie z nadgarstka wtedy wychodza cukierek.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-29-2010, 21:51
natallica777 natallica777 jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

Papier z fakturą. ja myślę że to co bliżej jest bardziej wyraźne więc prawa źrenica ma być ciemniejsza. Twarz gites. A reszta też chociaż nie wiem co to ale fajne;D

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania