![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam
![]() z góry znów za jakość zdjęcia przepraszam (w końcu muszę sobie jakąś cyfrową głupawkę kupić:P) taka tam pracka proszę o szczerą krytykę!![]() >>taka tam pracka<< |
|
|
|||
|
|||
|
boro twoj poziom jest o wiele wyzszy niz moj wiec chyba nie mnie twoja prace oceniac jak dla mnie to jest zajebista
|
|
|
||||
|
||||
|
I mnie się podoba. Masz chłopie umiejętności!
|
|
|
||||
|
||||
|
dziękuję
następnym razem bardziej się postaram![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jest konkretna !
|
|
|
||||
|
||||
|
a ja się tak zastanawiam która źrenica powinna być bardziej przyciemniona.
chyba ta która jest dalej ? |
|
|
||||
|
||||
|
o i w końcu jakaś konstruktywna krytyka
masz rację dzięki że, to zauważyłeś![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie lubie prac w ktorych nie wiem o co chodzi
Tutaj tez zielonego pojecia nie mam. Wykonanie podoba nam sie. Ale i tak napisze ze jest ch...a zebys dawal wiecej swoich rysunkow bo niektorych tutaj obecnych przewyzszasz i to bardzo. Te obloki dookola tego czegos to specjalnie ci takie wychodza z jasnymi kropkami czy to na dywanie malowales? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
papier od akwareli on ma taka fakturę, nie wydaje mi się żebym tutaj pokazywał jakiś "pro" poziom wiem ze was i mnie stać na wiele więcej
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
mysle ze to bardzo fajna praca. podoba mi sie uklad twarzy, jednak musisz popracowac nad swiatlocieniem tak, zeby mozna bylo dostrzec kierunek padania swiatla. czasami jest on mieszany, z wielu kierunkow, jednak trzeba to dosc wyraznie zaznaczyc. masz talent chlopie. rozwijaj go
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.