![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Jestem już weteranem kolczyków w małżowinie i chrząstce usznej,teraz jednak zdecydowałem się na kolczyk w wardze. Mam 2 pytania do was , moi drodzy .
Po pierwsze , czy można coś poradzić na wykręcanie się kolczyka z wargi , zakończony jest on ostrosłupem , może to jest powód ? Nie mam pojęcia Po drugie, kolczyk jest dość krótki i uciska mi nieco wargę, to normalne , czy powinienem go zamienić na dłuższy ? Z góry dziękuję |
|
|
|||
|
|||
|
porządnie przykręcić trza, i zmienić na dłuższy przynajmniej na okres gojenia.
|
|
|
||||
|
||||
|
No tu jest podstawowe pytanie czy masz okres gojenia czy juz po. Ja tez mialem takie kolce na kącikach ust i przy gojeniu dalem za krotkie, labrety wytarly mi takie malutkie kuleczka od srodka
jezeli gniecie to tak czy inaczej wymien na dluzsze. i te stozki to tez mialem z tym utrapienie... Jedynie rozwiazanie jak wspomiala VEGEtacja to przytrzym sobie jakims gazikiem od srodka labet i dokrec ile masz sily ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.