![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
mam pytanie co do kolczyka w uchu (dokładniej w
chrząstce). Po jakim czasie mogę go wymienić? Mogę zrobić to sama? Czy ta kulka mi sie nie odkręci? |
|
|
||||
|
||||
|
Wymienic możesz po PEŁNYM ZAGIOJEMNIU, a to zajmie Ci kilka tygodni (chrząstka potrafi sie kiepsko goić).
Osobiscie pierwszą wymiane polecałabym u pincera, który robił dziurkę, przy okazji oblooka, czy wsio gra. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
aha dziekuje za odpowiedz
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
a jak czesto mam przemywac ta sola fozjologiczna? bo ja lekko przemywam i potem psikam takim preparatem na gojenie od piercera
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja wczoraj robiłam sobie forward helix.. i też dostałam ten lek i sól.. i mi kazali to robić rano i wieczorem..
btw. czy ktoś może wie czy serio na początku trzeba sie z tym wszystkim obchodzić jak "z jajkiem" w sensie że nie moge nim wgl poruszyć bo sie może nie goić i nie spać na tym boku.. bo jakoś mi sie wydaje że jak nim nie bede ruszała czy przypadkiem mi sie nie zrośnie z tą raną albo coś.. O.o |
|
|
||||
|
||||
|
Na pewno nie poruszać brudnymi rekami. Ja swoim poruszałam gdy przemywałam ocetniseptem, ale baaaardzo delikatnie.
Spac na nim tez odradzam, mi sie zdazylo pierwszej nocy i miałam cała poszewke w plamach krwi. Co do przemywania- róbcie, tak jak zalecili pincerzy. |
|
|
|||
|
|||
|
ja tez sie z nim obchodze ostroznie, ale wczoraj i dzisiaj chlopak mi drasnal. wczoraj polecialo mi tyci krwi a dzisiaj wokol rany zrobil sie strupek z krwi i jasnej wydzieliny. co z tym zrobic?
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.