![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
A więc pokrótce opiszę problem. Cztery lata temu zrobiłam sobie kolczyk w pępku - było wszystko ok, nic się nie działo, ładnie się zagoiło, trzy lata cieszyłam się błyskotką. Aż w końcu po ponad trzech latach zaczęło mi to ropieć, bolało bardzo, chodziłam do dermatologa, by uratować ten kolczyk, maści nie maści używałam, ale niestety - pewnego dnia obudziłam się, mając nasmarować po raz kolejny pępek, a skóra na której był kolczyk była, hm... całkiem przesuszona, w dodatku grubości 2-3 milimetrów, tak, że kolczyk mógł po prostu wypaść z nawet jeżeli był zakręcony. Zerwałam tą skórę bezboleśnie już, minęło od tego około siedem miesięcy, miejsce przekłucia całe się zabliźniło - i tu moje pytanie: czy jest możliwość ponownego przekłucia pępka? Bardzo chciałabym mieć go znów, ale czy to możliwe?
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Stosunkowo, piercing jest mozliwy, lecz przez zbliznowacenie moze wygladac niezbyt estetycznie. Przejdz sie do pozadnego salonu, zapytaj piercera co o tym sadzi, jednak po opisie nie jestem w stanie stwierdzic w jakim stanie jest blizna. |
|
|
|||
|
|||
|
Właśnie kolczyk robiłam w najlepszym salonie u mnie w mieście, facet od wielu lat zajmuję się piercingiem i tatuażami, no cóż, zostaje mi odczekać, chyba najwcześniej go odwiedzę, gdy pójdę robić sobie tatuaż, wtedy się skonsultuję w sprawie tego kolczyka.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Zycze powodzenia. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.