![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Proszę o wypowiedzi osoby, które się znają na tym. Bo serce mnie boli od porad typu "przemywaj wodą utlenioną i smaruj tribiotic'em".
Yo! Problem wygląda następująco: W piątek przebili mi pępek, żeby nie było w dobrym salonie. Zaraz po przebiciu wszystko było git, ale teraz wydaje mi się, że jest za głęboko. Oprócz tego boli... Wszystko jak trzeba robię, myje mydłem protex i przemywam octeniseptem. Górna kulka zrobiła odcisk na skórze. Co mam z tym faktem zrobić, wyjąc w pi*** ? |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Zakup sobie sol fizjologiczna<koszt 1.50zl>, jest delikatnym srodkiem do oczyszczania. Nie przesadzaj z czyszczeniem-max 2-3 razy dziennie, daj skorze dzialac. Z daleka od wody utlenionej! Usuwa ona cialka umozliwiajace gojenie sie rany. Nie nos obcislych koszulek, lekko poruszaj kolczykiem by strupy nie powodowaly przywierania do ciala. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.