![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Mój NIE zagoił sie przez rok! Wyjęłam odczekałam rok i... zrobiłąm sobie drugi. Ten przestał boleć i dawać sie odczuwac po ok 3-4 tygodniach. ![]() A przekłuwanie przez blizne booooooliiiii!!!!!!! Teraz wiem, że tak sie nie powinno robic, ale kilkanaście lat temu wiedza o piercingu w Polsce była duuuzo mniejsza, a profesjonalnych studiów tym sie zajmujących w stolicy- jedno- Dereniowa i tam właśnie oba robiłam. |
|
|
||||
|
||||
|
Miałam podobnie, też mi się nie goiło miesiącami i niestety, bolało to jednak po wyjęciu kiedy rana się zagoiła mogłam bez problemu włożyć go z powrotem i mam go do dzisiaj ale podejrzewam, ze kolejny tak samo by się goił bo ogólnie rany mi się źle i długo goją.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja mialam kiedys w pepku ale byl tak chu... zrobiony ze moj chrzesniak mi go poprostu wyrwal a ja nawet tego nie poczulam... teraz zostala mala blizna ale juz bym nie chciala. Od 9lat mam w jezyku a od 2lat mam w brwi i wiecej nie potzrebuje przynajmniej narazie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A to pewnie ten sam ci robił co tatuaże?
|
|
|
||||
|
||||
|
jaka Tyś jest wredna baba to normalnie szok :x
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.