![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Niedawno zrobiłam sobie kolczyka w pępku.Wszystko ładnie się goi ,mam delikatne zaczerwienienie wokół kolczyka oraz nic mnie nie boli. Martwi mnie tylko jedno-moja znajoma powiedziała mi że powinna lecieć mi ropka.A po niej ani śladu.Czy jest to powód do zmartwień...?
I w jaki sposób mogę szybciej to zagoić..?
|
||||
|
||||
|
yo,
Nie koniecznie ropa musi sie pojawi, ja w brwi poporstu przemywalem woda utleniona, ale nie wiem czy to jest dobry sposob na pepek i czy tobie pomoze, bo troche mialem sucha skore w tym miejscu, ale zagoilo sie wszystko dobrze pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
Ja niestety z kolczykami miałem tylko tyle co do czynienia co w uszach. Ale niestety ze względu na aktywny tryb życia ( Liczne walki ) Musiałem się ich pozbyć do dość miałem wydłubywania sztyftów wbitych w kark bądź zerwanych z uszu.
Ale kolczyk w pępku to bardzo fajna sprawa u kobiety. A jeśli nie ma roby to nic nie szkodzi a to nawet lepiej bo twój organizm szybko goi ranę. Wiec nie masz sie co martwic a bardziej cieszyć. |
|
|
||||
|
||||
|
to jest wielka bzdura, włąsnie jezeli leci ropa z przekłucia to jest zła oznaka że coś się tam dzieje ze jest jakiś stan zapalny, jezeli nie amsz ropy to wszytko jest oki, polecam masć tribiotic , smaruj tym tydzien czasu , powinno się fajnie podgoić , a pózniej kup sobie w aptece rumianek i po zaparzeniu przemywaj sobie to przekłucie do wygojenia, pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
zgadzam się hatecore
Ja mogę powiedzieć z doświadczenia jednakże gojenia się większy ran. Ale można uznać ze goją się na tej samej zasadzie ;-) |
|
|
|||
|
|||
|
ja sobie wlasnie zamierzam zrobic kolczyk w pepku ale szukam jakiegos sprawdzonego studia piercingu w Kielcach. gdyby ktos sobie zrobil kolczyk w pepku w studiu i jest zadowolony (zadnych komplikacji) to bylabym wdzieczna jakby podal adres
) z gory thx ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
MoniCKaxD
po zrobieniu kolczyka prosimy o fotkę tradycja portalu ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
kolczyk w pepku goi sie do 6 miesiecy,a woda utleniona to nie jest najlepszy pomusł:/
lepsza jest sol fizjologiczna i trybiotyk do smarowania...albo poprostu mydło antybakteryjne... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Najlepsze w Kielcach studio to Children Of the Grave Polecam www.childrenofthegrave.pl cala reszta to amatorzy
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ani woda utleniona, ani tribiotic!
Przemywa się to octeniseptem, w każdym profesjonalnym studiu to potwierdzą! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.