![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Siem
Zrobiłem 2 tygodnie temu kolczyk w języku, wszystko ładnie się goi (trochę prawdopodobnie limfy leci z dziurki), jednak język dalej jest spuchnięty, to całkiem normalne czy coś się zaczyna paprać ? Z góry dzięki za pomoc ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Po dwóch tygodniach wszystko powinno już być dobrze, zazwyczaj skraca się wtedy sztangę. Możesz poczekać jeszcze trochę albo pokazać język osobie, która Cię kłuła lub lekarzowi.
|
|
|
|||
|
|||
|
3 dni temu zrobiłam sobie kolczyk w języku. Wszystko ładnie pięknie ale zastanawia mnie taka dziurka na górze języka . http://w200.wrzuta.pl/obraz/1Fac038gZH3/jezyk1 czy mam powody do obaw? czy ta dziurka zniknie ? Górna kuleczka troszkę wpada w nią. Kolczyk robiłam w dobrym salonie i wszystko było sterylne , robię sobie w nim kolczyki od ładnych kilku lat
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ale masz dziure
okropnie to wyglada nie wiem na huj ludzie robia te kolczyki ![]() kto tu jest specem od piercengu na forum ?? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Specjalistka nie jestem, języka nie mam przekłutego, ale pozostałe dziurki jakie mam o srednicy sztangi.
moim zdaniem powinnas pójśc do dobrego salonu i zapytać sie what's up? |
|
|
||||
|
||||
|
jak dla mnie, to wszystko jest w porządku. też tak miałam, ale po jakimś czasie mi wszystko zeszło.
|
|||
|
|||
|
Their shadows, as throw wow gold by the western brilliance, showed signs of decent obliterated in buy wow gold the curiosity of a rival twain in the paired way which the moon was conveyance to wow power leveling sharpness. 'I reckon my spiritedness to some extent a loser,' said Gentle wow accounts again after a intermit, during which he had noticed the alienating shadows. 'You! How?' 'I don't wow gold exactly screw. But in several way I bonk missed the clue.'
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.