![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam, od jakiś dwóch lat miałam kolczyka pod wargą. Jednak zaczęło mi się osuwać dziąsło dlatego wyciągnęłam kolczyk. Nie noszę go już miesiąc i od środka dziurka zarosła gorzej z zewnętrzną częścią , dalej mam dziurkę
i wygląda to dosyć nieestetycznie... stąd moje pytanie : ile czasu wasze dziurki zarastały ?? i czy została wam blizna , i czy znacie może jakieś sposoby na przyspieszenie procesu zarastania. z góry dziękuję za każdą normalną odpowiedź. Pozdrawiam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie zawsze dziurki zarastaja "do zera" i pozostaja nie widoczne, ja pomimo, ze wyciągnęłam kolczyk z nosa ok 10 lat temu, nadal mam ślady po dziurkach- od środka jest gładko, od zewnątrz- widac.
Podobnie mam z pepkiem (miałam dwa razy kłuty) i tez widac ślad po pierwszej dziurce. |
|
|
||||
|
||||
|
tez lubie male dziurki ciasne
ale nie zarosniete![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
dobra dobra ale po co mi taka mała dziurka (pod wargą) bez kolczyka?
kurcze to teraz się trochę zdołowałam :P |
|
|
||||
|
||||
|
Coż decydując sie na kolczyk chyba miałaś świadomosc, ze może pozostac blizna?
|
|
|
|||
|
|||
|
oczywiście ,że miałam taką świadomość ale myślałam ,że zostanie właśnie mała blizna a nie niezarośnięta dziurka
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Przynajmniej wiesz co Cie może spotkac przy kolejnych kolczykach.
Ja nim zrobiłam sobie monroe, widziałm jak wygląda blizna/zarosnięta (częsciowo) dziurka (nie będe się spierała o nazewnictwo) po takim kolczyku. |
|
|
|||
|
|||
|
przecież wiedziałam,że zostanie blizna a moje pytanie było bardziej nakierowane na to czy stosował ktoś jakieś maści itp. i co poleca. teksty w stylu trzeba było myśleć wcześniej w niczym nie pomagają , więc bez ironii proszę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jest bez ironii, dziwi mnie, Twoja reakcja.
![]() Widywałam ślady/dziurki po piercingu u pincerów, zatem nie sadze aby były masci pomagające im w zarosnięciu. Spróbuj skinorenem (czy cus w ten deseń) jest przeciw bliznom.Może pomoże, choć watpię. Albo pójdź do deramtologa, może Ci coś przepisze. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.