![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Cześć mój problem polega na tym,że trenuje piłkę nożną i w tym pytanie kiedy już można wrócić czynnie do treningów ? A wiadomo że przy tym idzie pot jak przy każdym sporcie
aa dodam że mam go na przed ramieniu ![]() Ostatnio edytowane przez Artek21 : 07-12-2008 o 22:10. |
|
|
||||
|
||||
|
Proponowal bym poczekac do pelnego wygojenia.
|
|
|
||||
|
||||
|
dziekuje ;d
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam zrobilem tatruaz tydzien temu (na bicepsie) trenuje intensywnie na silowni po jakim czasie moge wrocic do treningow, bo slyszalem ze skora jest bardzo delikatna w tym miejscu i moga powstac rozstepy
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tak jak juz Shtojer pisal do pelnego wygojenia u niektorych trwa to dluzej u niektorych krucej ale nie daje ci 100% gwarancji ze ten tatuaz za pare lat bedzie ladnie wygladal jak trenujesz ostro i jeszcze masz go na bicepsie pozdrawiam
|
|
|
|||
|
|||
|
ale on prawie jest zagojony strupkow juz nie ma i wogole nie swedzi a ja slyszalem ze nie moge trenowac 2 miesiace
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
To ze nie ma strupkow to nie znaczy ze jest w pelni wygojony poczekaj pare tygodni to pelnego wygojenia pozatym jak wskoczysz na silke to nie zarzucaj ciezarow odrazu wysokich na biceps bo mozesz miec pozniej problemy z tatoo takie jest moje zdanie pozdro
|
|
|
|||
|
|||
|
Wojtas ma racje. poczekaj jak najdluzej sie da i nie trenuj od razu zbyt mocno na ta partie ciala. Z reszta na forum juz nie raz o to pytano i Shtojer pisal juz co i jak. Jesli chcesz zeby Twoj tatuaz dobrze wygladal to daj mu sie zagoic
|
|
|
||||
|
||||
|
evachj nie chwal mnie tak bo sie zawstydze
sorka za OT ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
chwale bo wg mnie sie znasz...
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.