![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej!
No to mam już na sobie swój pierwszy tattoo - od wczoraj. Są to 3 gwiazdki tatuaż prawie nie boli i w ogóle nie jest zaczerwieniony.. przemywam go i smaruję maścią "Tattoo Goo" wg zaleceń Mam pytanko po jakim czasie można nanieść poprawki lub po prostu bardziej rozwinąć tatuaż?? |
|
|
||||
|
||||
|
Małe tatuaże tak mają.
Poprawki po całkowitym wygojeniu a rozbudowywać mozna wydaje mi się od razu (przecież nie robisz tego w tym samym miejscu), ale zaczekaj aż ci się zagoi. Nie wiedziałam ,ze można w Polsce kupić te produkty. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() Chyba wybiorę się na samą konsultacje chodzi o niedosyt czuję że można by coś dodać ale może mi się tylko wydaje, więc podejdę.. |
|
|
||||
|
||||
|
Jezeli chcesz rozbudowac wzor, czyli domyslam sie ze czyms chcesz polaczyc i ciagnac dalej lub dolozyc obok, ale i tak musisz czekac minimum do pelnego wygojenia, choc zalecane jest poczekac tydzien/ dwa dluzej zeby sie skora i organizm zregenerowal.
Tattoo-goo juz jest od dluzszego czasu u Nas dostepny tak nawiasem mowiac ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No widzisz, a ja szukałam i jakoś nie mogłam znaleźć, ale cóż, takie zadupie to moze sie zdarzyć.
Chcialam sobie kupic COLOR GUARD ale nawet w sklepie internetowym nie mieli ani tez na allegro. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 07-30-2008 o 18:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Nawiązując do temtu to czy Bepanten to dobra maśc ????
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Moim zdaniem jest dobry i lepszy od alantanu.
YvonneS zobacz do ofery Workhouse tam znajdziesz rozne specyfiki ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No i znalazłam, pewnie sobie zamówię.
Dzięki!` ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
maleństwo wygląda tak - lewe przed ramie tuż pod nadgarstkiem ok 3 na 4cm
a może zostawić w takiej formie, co sądzicie? Ten motyw nie był przeze mnie wybrany przypadkowo zaznaczam http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?set_albumName=album27&id=Bitmap_in_ Graphic12 Ostatnio edytowane przez Hatsu : 07-31-2008 o 13:50. |
|
|
||||
|
||||
|
Zależy jak chciałabyś to rozbudować
Ja bym zostawiła, tak jest ładnie. Ostatecznie można coś tam dodać. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.