Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 07-31-2009, 18:55
maaxxx maaxxx jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie To jest moj pierwszy tatuaż:))Sam go na sobie robilem:))Ocencie;)

Ostatnio edytowane przez maaxxx : 07-31-2009 o 18:58.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-31-2009, 19:02
dawidEf's Avatar
dawidEf dawidEf jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Krakow
Domyślnie

moze by lepiej wygladal jakbys od reki nie jechal....
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-31-2009, 19:08
kasik:)'s Avatar
kasik:) kasik:) jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Miasto: Gorzów Wlkp
Domyślnie

krzywa z lekka.....
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-31-2009, 19:09
Nowy

Domyślnie :))

Mialem elegancko odbity na nodze...ale wiesz..ten pierwszy raz)Rece sie troszke trzesly na pocztku..i "maszynka" samoróba;]
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-31-2009, 19:54
orygami's Avatar
orygami orygami jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

Daj sobie spokój z samoróbkami. Jako całość jest cienko (całość mam na myśli kontury i wypełnienie)- ale gorsze widziałem - proporcje i wypełnienie do dupy - samoróbka więc nic dziwnego. Popraw to albo idź do kogoś kto dziara normalnym sprzętem. Nie proponuję salonu bo skoro robisz samoróbką to widocznie nie chcesz kasy wydawać.... No i dla mnie za duży zrobiłbym o połowę mniejszy tat.... raz że mniej do spaprania, krótszy czas i mniej się ręka trzęsie, no i do zakrycia lepsze jeśli nie wypali :/ Tu nie bardzo wypaliło i po kilku dniach sam dojdziesz do wniosku że dałeś ciała heh a gumką nie zetrzesz

Ostatnio edytowane przez orygami : 07-31-2009 o 19:57.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-31-2009, 19:59
Nowy

Domyślnie :))

Wlasnie daje sobie jednak spokoj z ta samoroba...znalazlem w sklepie taka maszynke w sam raz na poczatki...A co do tatuazu to dlatego zrobilem go nisko przy kostce zeby w razie czaego to pod skarpetka chowac;]Zawsze trzeba na sobie spobowac...chodz by mialo nie wyjsc ta samorobka,przynajmniej wtedy zrozumie sie ze z takim sprzetem daleko sie nie zajedzie;]

Ostatnio edytowane przez maaxxx : 07-31-2009 o 20:03.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-01-2009, 09:10
orygami's Avatar
orygami orygami jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

Jeśli dalej chcesz się w tym zajmować to na początek kup jak najtańszy sprzęt i trenuj na świńskich skórach a nie na sobie czy tym bardziej na kimś! Wprawdzie można kupić specjalną skórę do tattoo (chodziły chyba po 9zł na allegro) ale nie polecam. Wprawdzie można na niej coś tam wydziabać ale moim zdaniem nie za bardzo się nadaje jedynie do trenowania głębokości wprowadzania igły. No i oczywiście rysować, rysować, rysować.......
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-01-2009, 23:06
Edi_88_88's Avatar
Edi_88_88 Edi_88_88 jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Miasto: Tarnów
Domyślnie

wedlug mnie jest to troche za gleboko jak na to miejsce,swiadczy o tym to rozmycie ,ktore tam widac,jak i rowniez ubytki w blaszce,choc one moga byc wynikiem zlego pielegnowania...sam ocen co bylo nie tak,...............
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-25-2009, 02:06
k4mil3kkrk's Avatar
k4mil3kkrk k4mil3kkrk jest nieaktywny
Bywalec

Miasto: Kraków
Wyślij wiadomośc przez Skype do k4mil3kkrk
Domyślnie

a ja będę zupełnie szczery... jak na pierwszy raz to moim zdaniem w miare, i niemam na myśli to czy jest równy... bo nie jest... chodzi mi o wypełnienie... mój wyglądał gorzej ale już poprawiony xD i jest git... a co do sprzętu... ja za 1000 zł kupiłem zestawik na start i wszystko co było potrzebne mam następnie trening - ja ani sztucznej ani świńskiej skóry nie polecam... cytrynki grejfrutu (niewiem jak to sie pisze) i pomarańcze... są podobne do ludzkiej skóry i na pewno nauczysz sie prowadzić proste kreski ja tak robie i jest oki... jak głęboko kuć się na tym nie nauczysz to trzeba wyczuć... tyle odemnie

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania