![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Mi się podobają osobiście tatuaże Łyskacza z Mor w.a., Elda i Juzka z Gramatika, Popka z Firmy, Juniora mającego studio tatuażu. Piszcie bo coś słabo wam to idzie do boju hehe.Elo
Ostatnio edytowane przez roten : 07-31-2007 o 18:12. |
|
|
||||
|
||||
|
ema,
Mi osobiscie podobaja sie tatuaze takich ludzi jak: Falon - Psy wojny i wiele innych, za true live! Tome Lipinski - wokalista Illusion za to ze jako jeden z pierwszych byl na polskiej scenie pojechny ostro ![]() Wokalista Cypres Hill - Też szybko pojechal sobie po lapkach ![]() Angelina Jolie - za mnogosc tatuażu i postawe. Gitarzysta RATM - za niezle rekawki ![]() hmm to tylko nieliczne osoby, które otaczam szacunkiem i mi sie podobaja ich tatuaze... |
|
|
||||
|
||||
|
A Skawinski Z Kombii Za Miłoś Do Tatuazu I Za Dziare Na Głowie W Tym Kraju Pełnym Homofobów I Innych Wszechpolskich No I Za To Zę Wytrzymał Na łbie Bo To Ból Okrutny
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie ma nic piękniejszego jak dziarki:
Eminema G-unit 50 ceta Tupac[*] T.I Jakbym mial tyle floty to tez bym sie wydziargał tak,ale zyjemy w szarej rzeczywistości i raczej nikt nie zatrudni nas do pracy z łezkami czy motylkami w okolicach oczu ;P.A nawet idać po szkole patrzą sie na mnie jak na wariata :P,oby nauczyciele nic nie mówili bo jeszcze nie widzieli :P |
|
|
||||
|
||||
|
Olej to że się patrzą może zazdroszczą ja olewam to wiesz u mnie w pracy np. się zachwycają tym a kierownik i dyrektor nawet ich to nieinteresuje ale 50 cent niema co nawet się porównywać dziarami np: do Łyskacza czy Juniora oni go przebijają w dziarach mają ładniejsze
.Pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
Mi straszliwie podobają się tatuaże 2paca.
próbowałem wytatuować sobie czarną panterę która 2 pac ma na lewym ramieniu. Niestety wszyscy w salonach twierdzą że jest to nie wykonalne ponieważ jest tylko jedno zdjęcie na którym widać średnio tatuaż ale niestety za mało by móc go gdzieś wytauowac jakby ktoś mi z tego zrobił wzór aby móc go nanieść na skórę jestem wdzięczny na całe życie. |
|
|
||||
|
||||
|
yo,
akurat 2pac mial moim zdaniem lipne dziary ze szkoda slow co do pantery to kazdy, szanujacy sie tatuator pojedzie taka pantere ze zdjecia, jak dobrze nie widac to pewnie bedzie improwizowl pozdro.ps. jak juz mowa o raperach, respekt i fajne wrzuty jak na tamte czasy mial wokalista Cypress Hill
|
||||
|
||||
|
Siwy
O gustach się nie dyskutuję. Jednakże zaciekawiłeś mnie tym że jak to ująłeś każdy szanujący się tatuator pojedzie to z zdjęcia. Moja wielka prośba ponieważ znam ich troszkę i odwiedziłem kilkanaście salonów nikt niestety się tego nie podjął. Pewnie nie szanował się. Załatw mi taki wzór gotowy do tatuowania. będę wielce wdzięczny. |
|
|
||||
|
||||
|
Podoba mi się jeszcze jeden tatuaż ale wyłącznie noszony przez kobietę. Mianowicie kocie łapki na piersiach EVE.
Tak szczerze mówiąc to kobieta z tatuażem jest bardziej atrakcyjna. W szczególności jeśli tatuaż jest w miejscu nie dostępnym dla każdego a po części jest widoczny. Czyli Bioderka dolna cześć brzuszka, Piersi. To kręci bardziej niż kobieta odziana w ładną bielizne. Jak wy sądzicie i czy znacie jakieś fajne kobiety z tatuażem może linki do zdjęcia. Zrobimy mały konkurs na najładniejszy czy najbardziej seksowny kobiecy tatuaż ![]() Ostatnio edytowane przez tony2486 : 09-12-2007 o 10:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Witam,
Nic dodać nic ujać jesli chlodzi o gwiazdy to mi sie podobaja Tatuaże Angeliny JolieZobaczcie sami ![]()
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.