![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Powitac
Chcialbym troszke Was ruszyc i oderwac od tatoo, wiec male pytanko Jakim samochodem jezdzisz? Ja : Opel Omega B 2.0 16V sedan, uwielbiam to auto-limuzyna |
|
|
||||
|
||||
|
No no ladna furka
Ja musze zdac prawko najpierw ale co do autek to mam do wyboru mazde 626 1.8 16V lub audi 80 copue 2.0 ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jak na chłopa ze wsi przystało to u mnie w stajni nissanek pikap stoi lekko zlajtowany pod teren bym mógł na grzybki śmigać
|
|
|
||||
|
||||
|
niestety też musze zdac prawko ale znając te mendy(egzaminatorów) troche to zajmie,ale mam oku ford skorpio sedan
fajny rodziny samochód jak na amerykana przystało |
|
|
||||
|
||||
|
W chwili obecnej jeżdżę taksówkami.
![]() Za kilka miesięcy planujemy zakupić dwu, trzy - letnie bmw m3. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja śmigam Fordem Focusem 1.4 16 V w hatchbacku
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Chwilowo komunikacja miejska w glowce chodzi audia A3
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja to sie zawsze jarałem Honda CBR fireblade 900 i Kawasaki Ninja 1200 xD oj slina cieknie...
moze kiedys nie wytrzymam i nabede malenstwo ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
No ewentualnie mógłby się zgodzić na Land Rovera Freelandera takiego z 2007 lub 2008r. tą opcję też braliśmy pod uwagę. Zwłaszcza ja byłam za. |
|
|
||||
|
||||
|
Jak narazie bujam sie ze starymi ale już niedługo bende miał własne starzy maja nissan Navara a ja zamierzam kupic Volkswagen Golf R32
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.