![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam,
Nie wiem czy trafiłem na właściwy dział, jeśli nie to z góry przepraszam. Przymierzam sie do kupna maszynki. Jedyny problem to to, że w zasadzie prawie w ogole sie na tym nie znam. Swego czasu robiłem tatuaże (przez naprawde dlugi okres), jednak była to maszynka domowej roboty. Teraz postanowiłem wrócić "pro" do "fachu" Szukałem na eBayu i znalazłem takie oto coś (proszę absolutnie tego nie traktować jako reklamę) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=120270882063&ssPa geName=STRK:MEWA:IT&ih=002#ebayphotohosting lub http://cgi.ebay.co.uk/Sacred-Heart-Pro-Grade-Machine-TATTOO-SHOP-gun_W0QQitemZ110260389096QQihZ001QQcategoryZ33918Q QtcZphotoQQcmdZViewItem#ebayphotohosting Powiedzcie co o tym sądzicie, czy to cos jest w stanie wykonac ładny tatuaż..? I ewentualnie czy coś bede musiał do tego jeszcze dokupić (no poza kolorami )Z gory Wam dziekuje za odpowiedzi. Pzdr |
|
|
||||
|
||||
|
to pro grante wyglada na badziew polecam strone tat2shop.netidea.pl za 150 kupisz dobra 10 cio zwojowa maszynke np. model cn203b sam mam taka i nie narzekam
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
ja mam własnej roboty i też nie narzekam myślę że takie są najlepsze
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm... No wlasnie w tym problem ze siedze teraz w Anglii i ciezko mi bedzie dokonac takiego zakupu.... Czy te maszynki, ktore pokazalem naprawde sie nie nadaja....?? Glownie chodzi o wykonywanie tribali, z cieniami bede dopiero zaczynal, wiec nie mam co do tego aż takich wymagan.
Z gory dzieki za odpowiedzi. Pzdr. |
|
|
||||
|
||||
|
zdecydowanie te maszynki to badziew naprawde te z tat2shop sa lepsze a model cn203 jest rzeznaczony do robienia grubych kontur duzych wypelnien(w tym tribali sam robilem dobrze wychodza) icieni i jest takze przeznaczona do pracy z zestawami wielu igiel np magnum (15igiel) moze masz jakas rodzine w polsce to by ci ktos kupil i wyslal do anglii albo jakis znajomy
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Wielkie dzięki, o to mi właśnie chodziło. Ogarniam więc tat2shop
![]() Pzdrr |
|
|
||||
|
||||
|
A moze uzasadnicie dlaczego tak dobrze praccuje Wam sie na tych maszynkach?
Nie chce Wam burzyc dobrego nastawienia, ale to jest najprostrza chinszczyzna sprowadzana do Nas. Proponowal bym sprawdzone sklepy... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.