![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Przede wszystkim Tobie ma sie podobac. Wykonanie dobre i napewno efekt jest duzy gdy wystaje spod koszulki ta czesc na karku
![]() / a z tego co widze to chyba cos a'la 'zawinieta' jaszczurka jesli sie nie myle ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Jest centralnie na środku, to, że nie jest na foto, to złudzenie.
![]() Kolorowych nie lubię, dlatego sobie czarny zrobiłem. Już jest zagojony, wszystko ok, jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam. ![]() Aha, i ten tatoo to smok. :P Ostatnio edytowane przez Szejku : 06-26-2009 o 14:33. |
|
|
||||
|
||||
|
achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SMOK to jest
![]()
|
||||
|
||||
|
Od razu mówiłam, ze to smok a raczej smoczek.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ty to masz oko nie powiem hehehe
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Durne te rangi.
|
|
|
|||
|
|||
|
a jak dla mnie całkiem fajny wzorek... właśnie w czymś podobnym gustuje zwłaszcza jeśli z tribala da się jakiś wzór odczytać
fakt ze posmarowany masz za grubo ciut no ale ja przy pierwszym tez nie żałowałem maści. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.