![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
j.w., mam bluze odwrotnie żeby ładnie się goiło. ;P
Ostatnio edytowane przez Szejku : 06-27-2009 o 11:30. |
|
|
||||
|
||||
|
To juz zalerzy od gustu :-) Mi osobiscie ten wzorek wogole sie nie podoba chodz jest ladnie wykonany, przynajmniej jak widac z daleka.
Mi wydaje sie ze jest troche krzywo na pleacach ale nie wiem czy to tak mialo byc czy poprostu tak wyszlo przez zdjecie.
|
||||
|
||||
|
ps. chyba sama zaczne tak bluzy nosic hehe fajna sprawa jak ma sie pod broda kaptur idealna smietniczka na okruszki z jedzenia hihihi (zart)
|
|||
|
|||
|
mi sie nie podoba dezajn .o wykonaniu malo moge powiedziec bo zwazeliniony jest i nie widac.a ni i jest nie na srodku ale moze tak chciales nie wiem.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A to jakiś smok jest?
Jeżeli chodzi o miejsce to chyba dobry wzór ale ogólnie to taki sobie, bez rewelacji. No ja ciągle czekam na to, że ktoś wstawi tutaj fotkę naprawdę extra kolorowego tatuażu a większośc tylko te czarne i czarne. Echhh... |
|
|
||||
|
||||
|
Jak dla mnie sredniawa ale to moje zdanie
co do koloru to faktycznie jest malo a nawet wcale kiedys moze ja dodam kolorowego jak zrobie rekaw ale zbieram sie juz na niego pare lat moze kiedys to nastapi jak na razie to kryzys $$$$ pzdr |
|
|
||||
|
||||
|
Ładna czerń, Wykonanie wygląda że ok. Co do wzoru to już Twoja sprawa czy się podoba, zastrzeżenie jedno mam - cieniej z tym smarowidłem - cieniej - bo kłopoty mogą być.
|
|
|
||||
|
||||
|
mi sie bardzo podoba
![]() tylko za dużo wazelinki haha xD |
|
|
||||
|
||||
|
Wzór to kwestia gustu, dla mnie średni <ja wolę kwiaty, elfki itp.>
ale wykonanie bardzo dobre
|
|||
|
|||
|
A czemu tak grubo zasmarowany no i jak dla mnie zwykły trybal
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.