![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam!
Powiedzcie mi proszę, jak wymieszać kolory, aby uzyskać kolor bordowy? Tak troche, jakby podchodzący pod brąz. Tutaj link do zdjęcia z zastosowanym kolorem http://www.google.pl/imgres?q=west+h...w=1280&bih=893 (ten niby brąz) Pozdrawiam ![]() @down Moje pytanie jest nieco inne ![]() Ostatnio edytowane przez Alex Hope : 01-29-2012 o 15:12. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
No tak nie chce się po "kole barw" poskakać , dowiedzieć się o barwach podstawowych , pośrednich itp. ciepłych , zimnych itp.
Jak już ci się nie chce po podręcznikach skakać to masz wszystko w necie , wystarczy odrobina wysiłku. |
|
|
|||
|
|||
|
Niby masz rację, ale ja nie mam pojęcia, jak to się ma do tatuaży. Nie koniecznie musi wyjść to co chce się uzyskać, bo przecież te kolory trochę blakną. Dlatego skierowałem pytanie na forum, żeby uzyskać odpowiedzi od obytych w temacie
![]() Ktoś jeszcze jest mi w stanie pomóc? |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Mieszania barw nie robi się odmierzając strzykawka odpowiednie ilości, tylko robi się to na wyczucie. Proponuje kupić farby akrylowe, olejne itp. i poćwiczyć bo wiedza w ten sposób zdobyta będzie bezcenną. Pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze, w takim razie, jeżeli odradzacie mi mieszanie, podajcie mi proszę linki, gdzie mógłbym zakupić tusz, którym uzyskałbym kolor ze zdjęcia z pierwszego postu
![]() Pozdrawiam ![]() @Cichy81 Wybacz, jestem trochę zielony w tych sprawach ;p Ten kolor będzie idealny? Pytam, ponieważ może ktoś inny będzie mi w stanie polecić coś innego, może nawet lepszego ![]() Ostatnio edytowane przez Alex Hope : 01-31-2012 o 21:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.