![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Jesli chcesz go usunac to tylko zabieg laserowy cie ratuje (nie proponuje domowych sposobow) poczytaj na glownej stronie jest o tym duzo. Cover up jesli chcesz to zakryc nie jest to duza dziarka wiec nie bedzie problemu proponuje dobrac jakis wzorek i isc do prawdziwego profesionalisty
|
|
|
|||
|
|||
|
zrob coverup ale nie u kolegi, tylko w studio.
Nie probuj tez domowych sposobow typu nadmanganian potasu czy kwasek cytrynowy - bo bedziesz w jeszcze "gorszej" sytuacji. A jesli nie chcesz zadnego tatuazu no to laser - kilka sesji powinno starczyc. |
|
|
|||
|
|||
|
A w jakich granicach cenowych wykonuję się cover up ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Te tematy juz byly poruszane we wczesniejszych postach zalezy to glownie od salonu i na ile sie wycenia tatuator idz do salonu i popytaj nikt ci tu ceny dokladnej nie napisze.
|
|
|
|||
|
|||
|
no tak nie ma to jak coverki
ciekawe czy ja tez kiedys bede chcial cos zakrywac![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dlatego przed zrobieniem trzeba się 10x zastanowić dlaczego chce się mieć taki a nie inny wzór.
To coś powinno dać się zakryć, wcale się nie dziwię, ze chcesz to usunąć, ale też musisz się liczyć z wydatkiem jeżeli zdecydujesz się na laser czy na cover. |
|
|
|||
|
|||
|
a cover jest droższy niż zwykły tatuaż?
|
|
|
||||
|
||||
|
Chodzilo mi o to, ze wykonywanie tatuażu "w domu" jest tańsze niż robienie go u profesjonalisty i dlatego chcąc to zakryć musi liczyć się z tym, ze będzie go to kosztowało.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pontonss cover zawsze bedzie drozszy z racji tego ze trzeba kombinowac zeby skutecznie go zakryc i projekt jest wymagajacy. Tatuator z malym doswiadczeniem nie narzuci tak intensywnego koloru zeby zakryc chocby niebieski, czerwony czy czarny. I zauwazylem ze na starcie klienta licza ze jak cover to 50 zl dolicza plus (ale nie wiem czemu
) |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.