![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
niby smarowanie maścią ma pomóc... a figę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
zaciska się zęby, wsadza ręce w tyłek, aby nie drapać więcej pomysłów nie mam
cóż to chyba nieodłączna część gojenia się, którą po prostu trzeba przetrwać, a smaruje się maścią właśnie po to, żeby szybciej się goiło. Nie martw się niedługo powinno przejść. Mnie to dawało się we znaki przez jakieś 3 dni, później mniej intensywnie. |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
oldzi juz lepiej tego bym chyba nie ujal pozdro. |
|
|
||||
|
||||
|
a co zrobic jak tatuaz ma juz ponad 2 tygodnie a ciagle swedzi? pieknie i szybko sie wygoil, ale ta uporczywa swedziawa... nie wiem, czy to ma jakies znaczenie, ale mam poteznego tribala na ramieniu...
Ostatnio edytowane przez belle27 : 03-24-2008 o 03:10. |
|
|
||||
|
||||
|
Poczekaj jeszcze z 2 tygodnie jak swedzenie nie ustapi idz do lekarza
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja tez czasem mam 'ataki' swedzenia (krotkotrwale) ale wtedy staram sie o tym nie myslec i mija po jakims czasie.
|
|||
|
|||
|
cheap wow goldbuy wow goldWhile others are raising prices, extending delivery times and running out of inventory MMOGCART is giving you More, Delivering it Faster, and giving it to you for LESS Money. Simply select your server from the list on the LEFT and decide how much you want to buy. The more you buy the more you SAVE! Prices have been cut by up to 15% so Stock up Now and Save.Take advantage and stock up before this amazing deal goes away...buy the cheapest, safest, fastest WOW GoldWOW Power LevelingWOW Powerleveling
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.