![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ja myślę że dla na innych robi to wrażenie i zainteresowanie a u innych sprawia negatywne myślenie.Pozdro
|
|
|
|||
|
|||
|
Zawsze tak bedzie ! Nie mam jeszcze tattoo.Mam zamiar zrobic.Na cale rece dwie.Wiem ze ludzie jak slysza o tym to mowia : "Okaleczysz sie"
Nie chce obrazać ludzi ktorzy maja tattoo.Mam jednak inne zdanie o tattoo niz wszyscy. Nie podobaja mi sie male tattoo.Otoz kojarza mi sie z kolesiami stojacymi pod blokiem kiedy jest -4 stopnie i maja podwinieta nogawke bo ma tattoo na nodze.No zenada.! Nie chcem tutaj nikogo obrazac bo kazdemu podoba sie cos innego.A dla tych co komentuja innych odpowiadam : "H*j ci do tego kolego".To jest nasze zycie,nasze cialo. Pozdrawiam wszystkich ludzi wiedzacych czego w zyciu chca i nie wnikajacych w opinie innych ![]() Edit : Nie oceniam ludzi po tatuażach.Wszystko jest piekne co NAM sie podoba. Mam nadzieje ze decyzje podjete o tatuazu są dla nas a nie na POKAZ. Pozdro ![]() Ostatnio edytowane przez adi1224 : 01-30-2008 o 09:07. |
|
|
|||
|
|||
|
wydaje mi się,że przede wszytskim widzą w nas ludzi odważnych:P no bo przecież tatuaż jest czyms na całe życie, no ok, możecie powiedzieć, ze tak jak zawieranie małżeństwa, no ale zawsze mozna się rozwieść, no a tatuaż......... usunąć,niby tak,ale blizna i tak zostanie :P ;-)
|
|
|
||||
|
||||
|
niektorym zawsze bedziemy kojarzyc sie z kryminalem niezaleznie gdzie zrobimy tatsy i jak beda wykonane i ile ich bedzie dla starszych ludzi albo jestes opentany albo przypominasz diabla ale za to male dzieci jak cie widza na ulicy to sie usmiechaja bo dla nich wygladasz jak kolorowanka coz zrobic taki swiat
wszystko ma swoje plusy i minusy
Ostatnio edytowane przez tonicpl : 01-30-2008 o 10:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Niektorzy ludzie nie odrozniaja tatuazy wieziennych od artystyczny a to duzy problem ! Jak myslicie ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Właśnie problem polega na tym rozróżnianiu tatuaży. Ja sam jak widzę tatuaż na palcach jakieś kropki,kreski czy bez sensu znaczki - takie więzienne to nabieram dystansu do takiej osoby,staram się uważać. Ale jak widzę jakiś ładny, widać że profesjonalnie zrobiony to aż miło oczko zawiesić.
Wydaję mi się że wielu ludzi tatuaż kojarzy z kryminałem. Nie ważne co i gdzie, od razu oznacza że osoba jest z więzienia, bądź bierze narkotyki itd. A są osoby które zauważą tatuaż jako sztukę - piękno , bądź nawet czasem przesłanie które może nieść za sobą tatuaż. Ale to może być wina braku informacji o tatuażach. Ludzie nie wiedzą że to w wielu przypadkach piękno - sztuka i dla tego tego tak nie postrzegają. Pozdrawiam
|
||||
|
||||
|
Cytat:
pozdro
|
||||
|
||||
|
jakby nie było tatuaż jakoś świadczy ( a przynajmniej powinien) o osobie która go posiada. Naturalne jest więc, że poddaje sie go ocenie... A jeśli się robi w profesjonalnym i sprawdzonym studio to ryzyko spartolenia dziary jest niewielkie, a jeśli już jest taka sytuacja to w każdym szanującym się studio wprowadzają poprawki jeśli zwalą coś konkretnie. A jeśli widać że ktoś ma tatuaż pożal się Boże to najprawdopodobniej robił go nierozważnie. Tatuaż jest częścią mnie i jeśli go już mam to nie wstydzą się go pokazać (nie mylić z usilnym afiszowaniem się
).Pozdrowienia dla tych którzy myślą podobnie
|
||||
|
||||
|
[quote=OLdzi89;1490]jakby nie było tatuaż jakoś świadczy ( a przynajmniej powinien) czyli dalej trzymamy sie o tego ze szufladkujemy ludzi i tyle tzn ze jesli ktos ma spoko tatsy to jest spoko gosc a ktos kto ma cos co nie przedstawia sie dobrze jest burak a co z motywami czy to co tatsy przedstawiaja tez wplywa na ocene? :P
|
||||
|
||||
|
ale trzymając się dalej tego, że przecież tatuaż ma się podobać nam
mój nie musi odpowiadać komuś innemu i jak ma ochotę mnie szufladkować to nie interesuje mnie to. Najważniejsze że mnie się podoba. Bo nie ładne to co ładne lecz to co się komu podoba Mój brat np. dał sobie walnąć dwa buraki i sądzę że świadczy to o tym przynajmniej że jest nieodpowiedzialny. To jest chyba główne kryterium. Mam nadzieję że trochę lepiej naświetliłam mój punkt widzenia.
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.